Show Biz

Η νύφη της βασίλισσας δικαιώνει το βρετανικό φλέγμα με την δήλωσή της για Χάρι -Μέγκαν

Η νύφη της βασίλισσας δικαιώνει το βρετανικό φλέγμα με την δήλωσή της για Χάρι -Μέγκαν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με τις “διασκεδαστικά ψυχρές απαντήσεις τους” η κόμισσα του Ουέσεξ, Σόφι και ο πρίγκιπας Εδουάρδος που είναι το τέταρτο παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ επισκίασαν , σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο ακόμη και την γέννηση του δεύτερου παιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Η κόμισσα Σόφι που τα βρετανικά μέσα ήθελαν σε ρόλο μέντορα για την προσαρμογή της Μέγκαν Μαρκλ στο πρωτόκολο του Μπάκιγχαμ, ρωτήθηκε για τη διαβόητη πρόσφατη συνέντευξη του Χάρι και του Μέγκαν με την Όπρα Γουίνφρι, η οποία ήταν “τόσο επιζήμια για τη μοναρχία.”

“Ποια συνέντευξη;” ήταν η απάντηση με την οποία η “αγαπημένη νύφη της Βασίλισσας, η 56χρονη Σόφι, όχι μόνο κατάφερε να ξεφύγει από την ερώτηση- παγίδα αλλά και να δικαιώσει το βρετανικό φλέγμα.

Η αγαπημένη νύφη της Βασίλισσας, 56 ετών, δήλωσε άγνοια με επιχείρημα ότι “οι περισσότεροι Βρετανοί δεν γνωρίζουν ποια είναι ο Όπρα”.

“Ξέρετε, αν δεν είστε σε chats συνομιλίες, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο πρέπει να γνωρίζετε για τη συνέντευξη”, πρόσθεσε η κόμισσα, σχολιάζοντας ότι εξίσου λογικό είναι ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ να μην ήξερε την καλεσμένη εξ Αμερικής Oprah στο γάμο του Χάρι και του Μέγκαν.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Έντουαρντ έσπευσε να συμπληρώσει: “Ποιός Oprah”;

“Καταλυτική” η επιστροφή της Σόφι για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους δήλωσε διαπιστευμένος “βασιλικός” σχολιαστής ο Richard Fitzwilliams στην εφημερίδα Express.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X