Show Biz

Στέλιος Ρόκκος: Ανέβηκε στη σκηνή του «The Voice»

Στέλιος Ρόκκος: Ανέβηκε στη σκηνή του «The Voice»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι γνωστός για την υπέροχη φωνή του αλλά και για το χιούμορ του, το οποίο επιστράτευσε για μια ακόμη φορά και μας το έδειξε.

Ο γνωστός καλλιτέχνης είναι γνωστό πως τον φετινό χειμώνα θα κάνει εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας παρέα με τους Σάκη Ρουβά και Έλενα Παπαρίζου και έτσι σκέφτηκε να τους κάνει μια πλάκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Για ακόμη μια φορά η αγάπη σας έγινε η δύναμη μας !! Σας ευχαριστούμε που γίνατε κομμάτι της πρώτης μας βραδιάς . #premiere #estatenightclub #sakisrouvas #helenapaparizou #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη steliosrokkos (@steliosrokkos) στις

Ο Στέλιος Ρόκκος εμφανίστηκε στη σκηνή του «The Voice» με σκοπό να κάνει τις τέσσερις καρέκλες των κριτών να γυρίσουν. Κάτι που κατάφερε.

O τραγουδιστής ερμήνευσε ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια της καριέρας του, το «Έμεινα εδώ» και αμέσως γύρισαν οι καρέκλες των Ρουβά και Παπαρίζου, οι οποίοι είχαν μείνει άφωνοι.

Ο Στέλιος θέλησε να κάνει πλάκα στους κριτές και «αναστάτωσε» ευχάριστα τόσο τον κόσμο όσο και στους φίλους του ενώ η Παπαρίζου του είπε πόσο σημαντικό είναι να έχει τη δική του ξεχωριστή φωνή ένας καλλιτέχνης καθώς τον ξεχωρίζεις αμέσως.

Μετά ανέβηκε στη σκηνή ο Ρουβάς και μαζί με τον Στέλιο ερμήνευσαν το τραγούδι «όσο έχω εσένα» και το κοινό ξεσηκώθηκε.

Όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού στο μαγαζί που εμφανίζονται και από ότι φαίνεται έχουν δέσει πολύ σαν ομάδα. Αυτό που σκεφτόμουν είναι πως θα ήταν τέλειο να έχουμε ένα παιχνίδι ανάλογο του «The Voice» στο οποίο θα συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες! Εκεί πόσο δύσκολο θα ήταν να γυρίσουν καρέκλες αφού όλοι έχουν κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο; Για σκέψου το; Πλάκα θα είχε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είμαστε έτοιμοι ???????? @sakisrouvas @helenapaparizouofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη steliosrokkos (@steliosrokkos) στις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X