Media

Survivor 2021: Οι «Κόκκινοι» κατά της Σαλαγκούδη

Survivor 2021: Οι «Κόκκινοι» κατά της Σαλαγκούδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα στο Survivor 2021! Η κόκκινη ομάδα δε θέλει την Ανθή Σαλαγκούδη και αν μπορούσαν θα την είχαν στείλει ήδη στο σπίτι σας για να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή της.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας δεν έχει καταφέρει να «κερδίσει» τις εντυπώσεις και πολλοί παίκτες από την ομάδα της θεωρούν πως συμπεριφέρεται με κακομαθημένο τρόπο και πως δεν κάνει τίποτα έτσι ώστε να δείξει πως θέλει να είναι μέλος της ομάδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor 2021 αλλά τα πράγματα δεν τελειώνουν εκεί! Οι συζητήσεις στην καλύβα συνεχίζονται καθώς βλέπουν τους Γιώργο Κόρομι και Γιώργο Ασημακόπουλο να μην αντέχουν άλλο την παρουσία της και περιμένουν όλοι να δουν αν τελικά θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει τελικά από το Survivor 2021.

Μάλιστα, οι δυο παίκτες συζητούσαν για τη δημοσιογράφο και τα λόγια που ακούστηκαν δεν ήταν πολύ όμορφα, αλλά μάλλον έχουν «σκάσει»!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Ο κόσμος ακόμη κρατά την Ανθή Σαλαγκούδη στο παιχνίδι και το αυτί της ίδιας δε φαίνεται να «ιδρώνει» ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να κάνει ακόμη πιο έξαλλους τους συμπαίκτες της!

Πάντως, αυτό που γνωρίζουμε εμείς μέχρι στιγμής είναι πως ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να αποχωρήσει!

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Survivor 2021

Δείτε ακόμη: Αποκαλύφθηκε το όνομα του δεύτερου ηθοποιού που ερευνάται για βιασμό

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X