Επιλογές

Η Ελενα Ακρίτα αποκαλύπτει τη δημοσιογραφική αθλιότητα με την επιστολή “Ακου Αλέξη…”

Η Ελενα Ακρίτα αποκαλύπτει τη δημοσιογραφική αθλιότητα με την επιστολή “Ακου Αλέξη…”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ιστορία με την Αννίτα Π. και την επιστολή για λογαριασμό της χαροκαμένη γυναίκας που έχασε τα δύο παιδιά της και το σύζυγο στην πυρκαγιά στο Μάτι, συνιστά την κορύφωση (λέτε να υπάρξει και χειρότερο; Τίποτα δεν αποκλείεται με την αθλιότητα των ελληνικών ιστότοπων και των επικοινωνιολόγων των κομμάτων) της αθλιότητας, της σκύλευσης νεκρών και της χρησιμοποίησης ακόμα και της οδύνης και του πόνου φίλων για πολιτική σπέκουλα και εκμετάλλευση.

Η Ελενα Ακρίτα με ανάρτησή της στηλιτεύει τη στάση των ΜΜΕ, που «ενθουσιωδώς»  (γιατί άραγε;) αναπαράγουν την επιστολή χωρίς να τηρούν τη στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Αλήθεια πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος;  

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα γράφει στην ανάρτησή της:

«Μια επιστολή που αρχίζει «Άκου να σου πω Αλέξη τωρα που έθαψα τους νεκρούς ΜΟΥ» υπογράφεται από κάποιαν ‘Αννίτα Π.’ Συνεπώς το κείμενο που αναπαράγεται ενθουσιωδώς από τα ΜΜΕ είναι ανώνυμο. Και μην πουν μερικοί ‘η αποστολέας είναι σύζυγος του τάδε ή του δείνα’. Η έλλειψη υπογραφής καθιστά το κείμενο αναξιόπιστο τέλος. Δηλαδή όποιος στέλνει κάτι κι υπογράφει Θανάσης Κ και Μαιρούλα Β εμείς το δημοσιεύουμε ελαφρά τη καρδία; Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε».

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10156066592594177

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X