Σχόλια

Η ομοφοβική αθλιότητα του Πορτοσάλτε για τον Κασσελάκη και η έκρηξη Βαλιανάτου – «Είσαι ακόμα στη θέση σου;»

Η ομοφοβική αθλιότητα του Πορτοσάλτε για τον Κασσελάκη και η έκρηξη Βαλιανάτου – «Είσαι ακόμα στη θέση σου;»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η αθλιότητα του Αρη Πορτοσάλτε δεν έχει όριο. Η τελευταία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γρηγόρη Βαλιανάτου. Πρόκειται για το σχόλιο που έκανε ο  Άρης Πορτοσάλτε, σχετικά με τον επικείμενο γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πορτοσάλτε, μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ για την απόφαση του κ. Κασσελάκη να παντρευτεί τον σύντροφό του, προχώρησε σ’ ένα απαράδεκτο, ομοφοβικό σχόλιο κάνοντας λόγο πως «νυμφεύεται».

«Η τρίτη, ήσσονος σημασίας, ενδεχομένως είδηση που αφορά στα προσωπικά του ανθρώπου. Έχει σχέση πάντα, γιατί αναφέρεται σε πολιτικό πρόσωπο, δεν θα μας ενδιέφερε αλλιώς, ελύθη το μυστήριο της ξαφνικής αποχώρησης το βράδυ της Κυριακής των εκλογών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Στέφανου Κασσελάκη, καθώς χθες ανακοίνωσε ο ίδιος στην Πολιτική Γραμματεία ότι επρόκειτο να νυμφευθεί τον σύντροφό του» είπε στο ομοφοβικό του σχόλιο ο δημοσιογράφος.

«Ο γάμος θα γίνει στα Χάμπτονς (σ.σ. παρόλο που διαψεύστηκε κάτι τέτοιο) σε ένα επίπεδο αστικό και άνω, για εμάς» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αντέδρασε ο Βαλιανάτος για το σχόλιο Πορτοσάλτε

Ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Βαλιανάτος, με ανάρτησή του στο Facebook επέκρινε το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε για τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «δεν ξέρω αν είναι στη θέση του».

«8:25 σήμερα η κτηνάρα ο Πορτοσάλτε, είπε πως ο Κασσελάκης “νυμφεύεται”. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα στη θέση του» υπογράμμισε στη σχετική του ανάρτηση ο Γρήγορης Βαλιανάτος.

Η ανακοίνωση Αυγέρη για τον γάμο του Κασσελάκη

Στον πολιτικό γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, αναφέροντας ότι σήμερα θα τελεστεί στις ΗΠΑ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open, η κ. Αυγέρη επισήμανε συγκεκριμένα: «Σήμερα θα γίνει ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον σύντροφό του, τον Τάιλερ. Ένας πολιτικός γάμος που μπορεί να γίνει στις ΗΠΑ, με βάση τον εκεί ισχύοντα νόμο, αλλά που δεν μπορεί να γίνει στη χώρα μας».

«Αυτή τη στιγμή, ένα ζευγάρι ομόφυλων ανδρών ή γυναικών δεν μπορεί να τελέσει έναν πολιτικό γάμο στη χώρα μας, γιατί δεν υπάρχει αυτό το νομικό πλαίσιο», τόνισε ακόμα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

«Εμείς θεσμοθετήσαμε το σύμφωνο συμβίωσης το οποίο ήταν μια πολύ μεγάλη τομή. Ορίστε, καλούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι η κυβέρνηση να πάμε από κοινού να δούμε το πώς θα θεσμοθετηθεί και στη χώρα μας, μια ευρωπαϊκή χώρα, ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις και για την τεκνοθεσία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X