Σχόλια

Καλλιάνος: Άρχισε η προσπάθεια συγκάλυψης από τη ΝΔ! Ζητά και συγχαρητήρια για το metoo

Καλλιάνος: Άρχισε η προσπάθεια συγκάλυψης από τη ΝΔ! Ζητά και συγχαρητήρια για το metoo
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται συγκάλυψη γενικά από κόμματα και πόσο μάλλον από τη ΝΔ που έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτό.

Του Παναγιώτη Φάκου

Η προσπάθεια να θαφτεί η υπόθεση Λιγνάδη είναι πολύ πρόσφατη για να κάνουν πως την ξεχνούν!

Παρ’ όλα αυτά η ΝΔ με την ανακοίνωση της καλύπτει την πρωτοφανή χυδαιότητα του βουλευτή της Γιάννη Καλλιάνου.

Η ΝΔ απαντώντας σε δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου δηλώνει ότι μένει ικανοποιημένη από τη διευκρινιστική ανάρτηση του Καλλιάνου.

Θυμίζουμε ότι ο βουλευτής της κυβερνώντος κόμματος έσπευσε να αθωώσει τον Ρούμπεν Σεμέδο σχετικά με τις κατηγορίες για ομαδικό βιασμό μιας 17χρονης υποστηρίζοντας πως η ανήλικη «έπλασε» την ιστορία προκειμένου να αποσπάσει χρήματα, ενώ επιτέθηκε και στην οικογένειά της λέγοντας «ντροπή στους γονείς».

Επίσης μας είπε κατάμουτρα πως είδε πορνογραφικό με την 17χρονη και τον Σεμέδο το οποίο έχει στην κατοχή του.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, που προκάλεσε η ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ στα κοινωνικά δίκτυα, ο Γιάννης Καλλιάνος έκανε στροφή 360 μοιρών και αναγκάστηκε να την «κατεβάσει», επιχειρώντας στη συνέχεια να την ανασκευάσει.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνώρισε και ο ίδιος γι’ αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση.

Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται όπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, «η Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων.

Επί των ημερών μας ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι του #metoo.

Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν, είναι καθήκον της Πολιτείας να προστατεύει τα θύματα βιασμού, τα οποία πρέπει να έχουν την έμπρακτη συμπαράσταση όλων μας.

Η Πολιτεία πρέπει να μεριμνά για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων απάνθρωπων εγκλημάτων και οι ένοχοι να τιμωρούνται αυστηρά όπως προβλέπει ο νόμος.

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσδώσει στο κόμμα μας άλλες απόψεις, απλώς πέφτουν στο κενό και αναδεικνύουν την πολιτική του αδυναμία», καταλήγει η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X