Σχόλια

Κεραυνός Πολάκη σε Μητσοτάκη για τα χρήματα σε fake δημοσκοπήσεις

Κεραυνός Πολάκη σε Μητσοτάκη για τα χρήματα σε fake δημοσκοπήσεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κεραυνός από τον Παύλο Πολάκη για τη χρησιμοποίηση κρατικού χρήματος για δημοσκοπήσεις και δημόσιες σχέσεις της κυβέρνησης. Εκτός από την υπόθεσης της παραίτησης του Σεμπάστιαν Κουρτς στην Αυστρία για διαφθορά, κάνει μνεία στην αποκάλυψη των Reporters United στα Μέσα Σεπτεμβρίου ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα καταβάλει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ δημόσιο χρήμα για συμβουλές και επικοινωνιακή υποστήριξη της κυβέρνησης σε ξένα ΜΜΕ.

Τα χρήματα δόθηκαν στην πολυεθνική εταιρεία lobbying Edelman για 8 μήνες θυμίζει με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή την παραίτηση του Αυστριακού Καγκελάριου για σκάνδαλο διαφθοράς, δωροδοκίας ΜΜΕ και fake δημοσκοπήσεων, συμπληρώνοντας μάλιστα και με ρεπορτάζ από το Documento όπου αποκαλύπτεται ότι η εταιρεία πήρε και επιπλέον 280.000 ευρώ από το Υπουργείο Μετανάστευσης του Νότη Μηταράκη για καμπάνια στο…Αφγανιστάν (άκουσον, άκουσον).

Στην Αυστρία η Δικαιοσύνη κινητοποιήθηκε άμεσα. Στην Ελλάδα όλα καλά;” σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό “άκου Κυριάκο που τρως το δημόσιο χρήμα σαν να είναι πασατέμπος: όσα εκατομμύρια και να δώσεις στα ΜΜΕ, σε ελληνικές και ξένες διαφημιστικές και σε εταιρείες δημοσκοπήσεων, η πτώση σου έρχεται και θα είναι με απίστευτο κρότο”!

Αναλυτικά η ανάρτησή του Παύλου Πολάκη

Πριν από 5 μόλις μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπέγραψε μέσω της δημόσιας εταιρείας Enterpise Greece – της οποίας Πρόεδρος είναι ο έμπιστός του Γ. Σμυρλής (φωτό 1 & 2) – 8μηνη σύμβαση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ με πολυεθνική διαφημιστική εταιρεία με ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ με αυτή που είχε υπογράψει ο Κουρτς και αναγκάθηκε να παραιτηθεί:
“προστασία και προβολή της φήμης, επικοινωνιακή προώθηση του έργου και του αφηγήματος κλπ της Ελληνικής Κυβέρνησης στο εξωτερικό” (φωτό 3 -5).
1.000.000€ από το ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ για την εικόνα του Μωυσή και της άχρηστης κυβέρνησής του σε Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία και Βρετανία!
Στην Αυστρία η Δικαιοσύνη κινητοποιήθηκε άμεσα. Στην Ελλάδα ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;
ΥΓ: Άκου Κυριάκο που τρως το δημόσιο χρήμα σαν να είναι πασατέμπος:
Όσα εκατομμύρια και να δώσεις στα ΜΜΕ, σε ελληνικές και ξένες διαφημιστικές και σε εταιρείες δημοσκοπήσεων, η ΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ και θα είναι ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΡΟΤΟ!
ΥγΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
Οι θυγατρικές της Edelman όπως αποκαλύπτει σήμερα το Ντοκουμέντο πήραν και 280.000 ευρώ από το Μηταράκη για το διαδίκτυο στο Αφγανιστάν!!!!!!
ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΠΛΕΟΝ!!!
Οι εισαγγελείς δεν βλέπουν δεν ακούν!!!

Σημαντικό! Αν θέλετε να ενημερώνεστε πολύ γρήγορα  για τη δραστηριότητα του Παύλου Πολάκη και να μπαίνετε στον eretikos.gr με ένα απλό κλικ κάντε…κλικ εδώ και κατεβάστε την κατάλληλη εφαρμογή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X