Σχόλια

Το ΚΙΝ.ΑΛ. αντιγράφει τη ΝΔ ή έχουν κοινό επικοινωνιακό σύμβουλο;

Το ΚΙΝ.ΑΛ. αντιγράφει τη ΝΔ ή έχουν κοινό επικοινωνιακό σύμβουλο;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι καλαμπούρι, ούτε προϊόν επιθετικής ή κριτικής διάθεσης. Απλώς εκφράζουμε την απορία μας και θέτουμε ένα ερώτημα προς τη ΝΔ και το ΚΙΝ.ΑΛ.. Η απορία μας και το ερώτημα είναι αν έχουν κοινή επικοινωνιακή ομάδα ή αν το κάνουμε λίγο επιθετικό και… κακό, αν το Κίνημα Αλλαγής αντιγράφει τη ΝΔ στην αντιπολιτευτική τακτική και στην επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα.

Διαβάστε λοιπόν και βγάλτε συμπεράσματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το περασμένο Σαββατοκύριακο μίλησε στην Κέρκυρα και μεταξύ άλλων επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας «Ο κ. Τσίπρας όποτε διαπραγματεύεται νύχτα και μόνος του κινδυνεύουν τα εθνικά συμφέροντα». Δεν κρίνουμε την ουσία, απλώς παραθέτουμε την κεντρική φράση της επίθεσης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σήμερα (Τετάρτη 23 Μαΐου) έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Σκάι ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης και είπε με στόμφο: «Οποτε διαπραγματεύονται  οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τα δίνουν όλα χωρίς να παίρνουν τίποτα για το λαό».

Ο eretikos.gr δεν θα προσθέσει τίποτα άλλο. Απλώς θα επαναλάβει το ερώτημα. Αυτό που διαβάσαμε είναι προϊόν κοινού επικοινωνιακού συμβούλου ή αντιγραφή;

Αν ήμασταν κακοί θα λέγαμε ιδού η απόδειξη για τη διολίσθηση της Φώφης προς την αγκαλιά του Κυριάκου. Αλλά δεν είμαστε κακοί και γι΄ αυτό δεν το λέμε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X