Σχόλια

Μάτι: Απουσία οποιασδήποτε προόδου στις εργασίες ανοικοδόμησης – Ούτε την άσφαλτο δεν έφτιαξαν (pic)

Μάτι: Απουσία οποιασδήποτε προόδου στις εργασίες ανοικοδόμησης – Ούτε την άσφαλτο δεν έφτιαξαν (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ποιος ασχολείται με τέτοιες λεπτομέρειες θα μας πείτε τώρα… όπως το ότι δεν άλλαξε η άσφαλτος στο Μάτι.

Κι όμως αφενός για κάποιους αποτελούν οδυνηρή ανάμνηση που ανατροφοδοτείται και για άλλους καταδεικνύει την κρατική αδιαφορία και υποκρισία.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το εξής.

Τρία χρόνια μετά τον πολύνεκρο πύρινο όλεθρο στο Μάτι Μαραθώνα και το Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας, το απρόσωπο κράτος (δεν ξέρουμε ποιος έχει την ευθύνη κάποιο υπουργείο, η Περιφέρεια Αττικής, οι δήμοι) δεν έχει μπει στον κόπο να αλλάξει την καμένη άσφαλτο σε σημεία της περιοχής όπου εκεί έλιωσαν κυριολεκτικά αυτοκίνητα με ανθρώπους που παγιδεύτηκαν στη μανία της φωτιάς.

Τα σημεία αυτά παραμένουν όπως ήταν στις 23 Ιουλίου 2018 ακόμη και σήμερα! Δεν σκέφτηκε, δεν νοιάστηκε κανείς να περάσει νέα άσφαλτο από πάνω;

Κυρίως στο Μάτι στο ύψος της Αργυράς Ακτής η κατάσταση πέραν του συμβολισμού – που αυτό είναι το βασικό – είναι και επικίνδυνη για τα οχήματα, ιδιαίτερα για τις μοτοσικλέτες.

Έστω και τώρα λοιπόν, κάποιος από τους υπεύθυνους ας μεριμνήσει. Δεν φανταζόμαστε ότι είναι τεράστιο το κόστος. Αν στοιχηματίζαμε θα ποντάραμε στο ότι δεν θα φτιαχτεί ο δρόμος ούτε την επόμενη δεκαετία, αλλά ς κρατήσουμε την ελπίδα…

Το πριν

Φωτιά Μάτι

Πηγή: Παναγιώτης Φάκος

Το μετά

 

Μάτι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X