Σχόλια

Ο Αδωνις συνεχίζει την επίθεση στην Παπακώστα

Ο Αδωνις συνεχίζει την επίθεση στην Παπακώστα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να έγινε αιτία να διαγραφεί η Κατερίνα Παπακώστα από  την ΝΔ όπως φαίνεται όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει  τον τσαμπουκά της υφυπουργού πλέον Προστασίας του Πολίτη  που είχε τολμήσει να βγει απέναντι του  στην υπόθεση της Novartis  όταν οι άλλοι τον… κανάκευαν. 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  Αδωνις Γεωργιάδης με αφορμή  τον ανασχηματισμό υπενθύμισε στο αγαπημένο του Twitter τις κόντρες του με την Κατερίνα Παπακώστα όσο η τελευταία ήταν ακόμα στη ΝΔ και εμφανίστηκε «δικαιωμένος» για τη στάση του απέναντί της. «Η @kpapakosta σταθερά με κατηγορούσε ως παράγοντα που δυσκολεύω τη νίκη της ΝΔ επί του Σύριζα. Ζητούσε να εξαφανισθώ από την πρώτη γραμμή, διότι «ανησυχούσε» για την παράταξη. Σήμερα όλοι κατάλαβαν γιατί με κατηγορούσε τόσο. Ήμασταν απλώς πολιτικοί αντίπαλοι….» έγραψε στο twitter ο κ. Γεωργιάδης.

Όλα αυτά δε την στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αρνήθηκε να σχολιάσει την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα, καθώς επίσης και  να κάνει ονομαστικές αναφορές για τον ανασχηματισμό αρκούμενος να τονίσει μόνο ότι «όλοι κρίνονται από τις επιλογές τους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X