Σχόλια

Ο Μητσοτάκης υποβαθμίζει τον Χάρη Θεοχάρη

Ο Μητσοτάκης υποβαθμίζει τον Χάρη Θεοχάρη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός υποβαθμίζει και εκθέτει τον υπουργό Τουρισμού  Χάρη Θεοχάρη και τον …στέλνει στο πύρ το εξώτερο  παρουσιάζοντας αύριο την καμπάνια για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού με τον   Στηβ Βρανάκης, ο οποίος  είναι  επικεφαλής δημιουργικού στην Προεδρία της κυβέρνησης.  Κατά τα άλλα ο Στέλιος Πέτσας μιλά για ενωμένη κυβέρνηση και  στοχοποίηση του υπουργού από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πραγματικότητα  το  κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει…. παύσει τον υπουργό του χωρίς να του το έχει πει  ….

Το μόνο που έκαναν τα στελέχη της Κουμουνδούρου ήταν να ζητήσουν την αποπομπή του υπουργού από την κυβέρνηση  αφού καθημερινά πλέον υπάρχει και ένα θέμα με πρωταγωνιστή τον Χάρη Θεοχάρη.

 Στήριξαν  μάλιστα την πρόταση τους στα τελευταία γεγονότα που είχαν ως πρωταγωνιστή τον υπουργό Τουρισμού.

 ” Δηλαδή στο γεγονός ότι ο  Υπουργός και Υφυπουργός Τουρισμού αλληλοκαρφώνονταν δημοσίως για την γκάφα με τις ζώνες επικινδυνότητας των νησιών και τις καθυστερήσεις  με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Και ακόμα γιατί την  μία  μέρα  που το Υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει κατάλογο με 29 χώρες για τις οποίες ανοίγουν τα σύνορα και την αμέσως επόμενη αναρτά κατάλογο του ΥΠΕΞ με διαφορετικό περιεχόμενο, που περιλαμβάνει ακόμα και αεροδρόμια υψηλού κινδύνου σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA).

 Ξεχνώντας φυσικά και στις δύο περιπτώσεις τις αρχικές του δεσμεύσεις για διαγνωστικά τεστ.

Το τελευταίο  γεγονός  δημιούργησε μάλιστα  διπλωματικό επεισόδιο με την Ιταλία καθώς οι γείτονες μας  ενοχλήθηκαν  που η Ελλάδα δεν τους συμπεριέλαβε στις χώρες  για τις οποίες θα ανοίξουμε τα σύνορα μας.   Το θέμα  αυτό μάλιστα συζήτησαν  και οι δυο υπουργοί εξωτερικών  καθώς ο υπουργός εξωτερικών της Ιταλίας εξέφρασε την δυσαρέσκεια της κυβέρνησης του .

Και όπως γίνεται αντιληπτό αποκτούν μεγαλύτερη αξιοπιστία οι πληροφορίες ότι με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης ο Χάρης Θεοχάρης θα βρεθεί εκτός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X