Media

Τρικυμία Αδώνιδος για τη λίστα με τα 20 εκατ. στα ΜΜΕ (βίντεο)

Τρικυμία Αδώνιδος για τη λίστα με τα 20 εκατ. στα ΜΜΕ (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τρικυμία Αδώνιδος  για τη λίστα με τα 20 εκατ. ευρώ σε ανύπαρκτα σάιτ, σε ΜΜΕ κουμπάρων, ημέτερων και στο Μένιο Φουρθιώτη. Ειλικρινά σε τέτοια δύσκολη θέση και σε τόσο μεγάλη ένδεια επιχειρημάτων πρώτη φορά είδαμε τον λαλίστατο Αδωνι Γεωργιάδη.

Τί να πρωτοθαυμάσει κανείς απ΄όσα είπε στην εκπομπή του Σκάι “ΣΗΜΕΡΑ” , όπου έχει μόνιμο στασίδι και εμφανίζεται όποτε ο ίδιος θελήσει για να πει με το ιδιαίτερο γλαφυρό ύφος όσα προπαγανδιστικά, συνήθως, ήθελε να πει κατά των αντιπάλων του πολιτικών και ενίοτε δημοσιογράφων, που έχουν την κακή συνήθεια κατά την λογική του Αδώνιδος να υποβάλλουν ενοχλητικές ερωτήσεις ή να εκφέρουν πολύ περισσότερο ενοχλητικές ειδήσεις.

Στο Σκάι λοιπόν και στην εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ” ο Αδωνις αφού είπε η «λίστα Πέτσα» πρέπει σαφώς να δοθεί στη δημοσιότητα, όμως δεν υπάρχει! «Η λίστα πρέπει να δοθεί και θα δοθεί όταν θα υπάρχει», ήταν η σιβυλλική απάντηση του Άδωνι και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Και αλήθεια εκείνη που ο κυβερνητικός Στέλιος Πέτσας έδωσε στη δημοσιότητα τι ήταν; Ενα παλιόχαρτο χωρίς αξία. Ηταν μία εξαπάτηση κομμάτων και πολιτών.

Εκτός κι΄ αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι μπροστά στην κατακραυγή άρχισαν να μαγειρεύουν τα ποσά που θα εμφανίσουν να έχουν δώσει σε κάθε Μέσο Ενημέρωσης, διαπράττοντας άλλη μία αθλιότητα και απάτη, στην οποία θα εμπλέξουν και άλλου υπουργούς, οι οποίοι μελλοντικά ενδέχεται να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη μαζί με τον Πέτσα.

Και λέμε μελλοντικά, γιατί βλέπουμε πως τώρα κανένας εισαγγελέας δεν έχει εκδηλώσει την πρόθεση να ερευνήσει ένα θέμα που μυρίζει σκάνδαλο από χιλιόμετρα μακριά.

Δείτε το βίντεο και θαυμάστε τα επιχειρήματα που μόνο ο Αδωνις καταλαβαίνει.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X