Σχόλια

Τρομακτικό χτύπημα του γίγαντα Νίκου Φίλη σε Τσίπρα: «Εμείς τον κάναμε πρωθυπουργό»

Τρομακτικό χτύπημα του γίγαντα Νίκου Φίλη σε Τσίπρα: «Εμείς τον κάναμε πρωθυπουργό»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο γίγας της πολιτικής σκηνής Νίκος Φίλης ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά θα τον ευχαριστήσουμε γιατί πρόσφερε άφθονο γέλιο. Θα τον ευχαριστήσουν περισσότερο τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί μέσα στην καταχνιά μπόρεσαν να γελάσουν.

Πάντως χαμό στο Twitter (X) προκάλεσε η δήλωση του Νίκου Φίλη για τον Τσίπρα, την ώρα που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται σε διαρκή αναταραχή.

Σε δηλώσεις του στο Action, ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης ο οποίος αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ακολουθώντας Χαρίτση και Αχτσιόγλου, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έπρεπε να στείλει τελεσίγραφο λίγο πριν το συνέδριο. «Το τελεσίγραφο Τσίπρα απερρίφθη από το συνέδριο και η νίκη του Κασσελάκη ήταν πύρρειος» ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ όταν ο δημοσιογράφος σχολίασε ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους έκανε υπουργούς, εκείνος απάντησε ότι οι εκείνοι έκαναν πρωθυπουργό τον Τσίπρα.

«Σημασία δεν έχει η προσωπική αντιδικία του πρώην και σημερινού προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε μπροστά σε μια τριπλή κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ. Κρίση φυσιογνωμίας με το ερωτηματολόγιο που αμφισβητεί την αριστερή υπόσταση του ΣΥΡΙΖΑ, κρίση στρατηγικής και προγράμματος και κρίση ηγεσίας» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Φίλης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ατάκα του Νίκη Φίλη έγινε viral στο Twitter…

 

 

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X