Θέμα

Δημοσκόπηση Pulse: Παρά την τραγωδία του Απριλίου ΝΔ και Μητσοτάκης ανεβαίνουν

Δημοσκόπηση Pulse: Παρά την τραγωδία του Απριλίου ΝΔ και Μητσοτάκης ανεβαίνουν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι πολίτες οργίζονται επικρίνουν και κατακρίνουν την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το καταστροφικό λοκντάουν, την τραγική διαχείριση της πανδημίας, αλλά οι δημοσκοπήσεις όχι μόνο δεν εντοπίζουν κανένα πρόβλημα, αλλά το αντίθετο τους δείχνουν να ανεβαίνουν δημοσκοπικά. Οπότε το συμπέρασμα ή είμαστε μαζόχες ή μας θεωρούν ηλίθιους, που ήδη διατύπωσε ο eretikos.gr, παραμένει σε ισχύ.

Οπως και να έχει το ευρήματα από τη δημοσκόπηση της Pulse για τον Σκάι δείχνουν πως η ψαλίδα ανάμεσα στα δύο κόμματα που είχε κλείσε κατά 3 μονάδες ανάμεσα στη δημοσκόπηση του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, τώρα άνοιξε κατά 1,5 εκατοστιαίες μονάδες (πάλι καλά που δεν τις πήραν όλες πίσω). Αυτό συνέβη γιατί η ΝΔ ανέβηκε κατά 1% από το 37% στο 38% με την αναγωγή επί των εγκύρων, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έπεσε από το 25% στο 24,5%.

Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ, με 7% (7% και πριν) το ΚΚΕ με 6% (5,5% στην προηγούμενη)  η Ελληνική Λύση με 4,5% (όσο και στην προηγούμενη) και το ΜέΡΑ25 με 3% (όσο και στην προηγούμενη) . Άλλο κόμμα επιλέγει το 7,5% των ερωτηθέντων και κανένα δεν συγκεντρώνει πάνω από 1%.

Δημοσκόπηση Pulse

Τα ποσοστά των κομμάτων στην προηγούμενη δημοσκόπηση

Πιο αναλυτικά, η ΝΔ συγκεντρώνει 37%, ο ΣΥΡΙΖΑ 25%, ενώ ακολουθούν Κίνημα Αλλαγής με 7%, ΚΚΕ με 5,5%, Ελληνική Λύση με 4,5%, ΜέΡΑ25 με 3%. «Άλλο» απάντησε το 7,5% ενώ οι Αναποφάσιστοι/ΔΑ φτάνουν στο 10,5%.

Στο ερώτημα για την καταλληλότητα για πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του Αλέξη Τσίπρα, λαμβάνοντας το 44% έναντι 26% για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δημοσκόπηση Pulse

Θετικοί απέναντι στον εμβολιασμό οι πολίτες σύμφωνα με τη δημοσκόπηση
Παράλληλα, οι πολίτες καλούνται να «βαθμολογήσουν» την προσπάθεια της κυβέρνησης αναφορικά με το πρόγραμμα εμβολιασμού, ενώ ο αριθμός των εμβολιασμένων έστω και με την πρώτη δόση πλησιάζει τα 2 εκατομμύρια και λίγες ώρες πριν ανοίξει η πλατφόρμα για τις ηλικίες 30 με 39 ετών.

Δημοσκόπηση Pulse

 

 

Δημοσκόπηση Pulse

 

 

Δημοσκόπηση Pulse

 

Δημοσκόπηση Pulse

 

Δημοσκόπηση Pulse

 

Δημοσκόπηση Pulse

 

Δημοσκόπηση Pulse

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X