Θέμα

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφέρειες

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφέρειες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας   θα βρεθεί ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή θα βρίσκεται επί των επάλξεων προκειμένου το κυβερνών κόμμα να δώσει τη μάχη στις επόμενες εκλογές.

Για την ώρα πάντως ο Πάνος Σκουρλέτης γυρίζει όλη την Ελλάδα ,συμμετέχει σε συνεδριάσεις των κομματικών οργανώσεων και κάνει επαφές προκειμένου το ερχόμενο σαββατοκύριακο να έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε ότι αφορά τους περιφερειάρχες.

Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι στην περιφέρεια Αττικής εφόσον το θέλει και η ίδια θα είναι υποψήφια η Ρένα Δούρου.

Ο πρωθυπουργός από την Θεσσαλονίκη είχε αναφέρει στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη λέγοντας έχει κάνει εξαιρετικό έργο και γι’ αυτό θα τον στηρίξει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα για τον οποίο είχε μιλήσει επίσης με πολύ καλά λόγια.

Για την  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπάρχει η σκέψη υποψήφιος να είναι  ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ νυν υφυπουργός Εξωτερικών  Μάρκος Μπόλαρης  καθώς θεωρείτε ότι είναι μια προσωπικότητα που θα μπορεί  σε ένα βαθμό να συγκρατήσει  κάποιους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους που αντιδρούν εξ αιτίας του Σκοπιανού. Στην Ήπειρο  προκρίνουν τον προερχόμενο από την ΔΗΜΑΡ  Γιώργο Ζαψά, στην Θεσσαλία το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με ερείσματα στην κεντροαριστερά  Νίκο  Τσιλιμίγκα.

Στην περιφέρεια  Πελοποννήσου τον προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ   Γιώργο Δέδε και στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τον Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Τον Θεόδωρο  Γαλιατσάτο παρά  το γεγονός ότι η πλειοψηφία του συμβουλίου ανήκει στην ΛΑΕ θα στηρίξουν  στην  περιφέρεια Ιονίων Νήσων , στην Δυτική Μακεδονία τον νυν περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη, στην Ανατολική Μακεδονία- Θράκη τον γιατρό Κώστα Κατσιμιγά  . Στο Νότιο Αιγαίο δεν αποκλείεται την θέση του περιφερειάρχη να διεκδικήσει  ο  υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X