Θέμα

Ροντέο η Βουλή μετά την απάντηση Τασούλα σε Τσίπρα

Ροντέο η Βουλή μετά την απάντηση Τασούλα σε Τσίπρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμαστείτε για μία πολύ έντονη αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η απάντηση του Προέδρου της Βουλής τάσσεται υπέρ της εξαίρεσης των Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη από την Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis.

«Δεν παραβιάζεται η απόφαση της Ολομέλειας», απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας στον Αλ. Τσίπρα, για το ζήτημα της εξαίρεσης του Παύλου Πολάκη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου από την Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης.

Που σημαίνει ότι την ερχόμενη Τρίτη ενδέχεται να δούμε σκηνές ροκ, αφού ο Παύλος Πολάκης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος θα παρευρεθούν, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στη συνεδρίαση της Επιτροπής.

Και τότε τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν ο Πρόεδρος της Επιτροπής, εκτός από το Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, θα διαπράξει και το ατόπημα να καλέσει τον Φρούραχο της  Βουλής να συλλάβει του δύο βουλευτές και να τους οδηγήσει δια της βίας έξω από την αίθουσα.

Να δούμε επίσης αν ο Πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής θα κάνει πράξη την απειλή του να τους στείλει φυλακή, κάνοντας επίκληση του Ποινικού Κώδικα.

Οπως και νάχει με τα ισχύοντα ως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Βουλή μετά την απόφαση του Κ. Τασούλα, κινδυνεύει να μετατραπεί σε ροντέο, ενδεχομένως όχι μόνο πολιτικό.

Ολόκληρη η επιστολή Τασούλα 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X