Show Biz

Τόνι Σφήνος: Ο πρώτος του γάμος ήταν με άνδρα!

Τόνι Σφήνος: Ο πρώτος του γάμος ήταν με άνδρα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Τόνι Σφίνος είναι μια περσόνα που μας κάνει να διασκεδάζουμε αλλά και να γελάμε, γιατί μας θυμίζει μια άλλη εποχή που αγαπούμε ιδιαίτερα και δε θέλουμε ποτέ να ξεχάσουμε.

Ο καλλιτέχνης παντρεύτηκε πέρσι το καλοκαίρι την αγαπημένη του, Ιωάννα Γραμματικού στις Σπέτσες, αλλά σε συνέντυεξη του στο «Λοιπόν» έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

Ο Τόνι Σφήνος είπε πως παντρεύτηκε πρώτη φορά έναν φίλο του ο οποίος ήταν τραβεστί, στο Λας Βέγκας και πως δεν το κατάλαβε γιατί ήταν μεθυσμένος.

«Δεν ήταν ακριβώς τραβεστί, ήταν ένα αγόρι που ήταν λίγο θηλυπρεπής… Το μεθύσι και το κέφι μας έφερε ένα βράδυ σ’ ένα εξωκλήσι και παντρευτήκαμε ήταν το όνειρο του. Την άλλη μέρα ήταν κανονικός, αλλά το κακό συνέβη», ανέφερε

Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το συγκεκριμένο θέμα και είπε:

«Έχω κάνει παράνομο γάμο στο Las Vegas με άντρα. Ήμουν μεθυσμένος, πλέναμε πιάτα με ένα παλικάρι, ήταν Ελληνόπουλο, λέγαμε δυο κουβέντες. Πήγαμε να πιούμε ποτέ και γίναμε στουπί. Και πήγαμε και παντρευτήκαμε. Ανταλλάξαμε όρκους και πιθανόν και κάποια φιλάκια. Θέλω να τα ξεχάσω αυτά, ελπίζω να ήταν μόνο… φιλάκια».

Δείτε ακόμη: Μιρέλα Μανιάνι: Δύσκολες ώρες για την Ολυμπιονίκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X