Παρασκήνιο

Ανασχηματισμός: Ο Θ. Ρουσόπουλος μπαίνει στην κυβέρνηση

Ανασχηματισμός: Ο Θ. Ρουσόπουλος μπαίνει στην κυβέρνηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι πληροφορίες λένε ότι το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη τάσσονται υπέρ της τοποθέτησης του Θόδωρου Ρουσόπουλου στο εν λόγω υπουργείο γιατί όπως λένε και μεθοδικός είναι , και από διοίκηση και επικοινωνία ξέρει.

Με δεδομένο μάλιστα ότι η κυβέρνηση θα ρίξει το βάρος της στο υπουργείο τουρισμού το επόμενο διάστημα προκειμένου να αναπληρώσει την φετινή χρονιά , όλα δείχνουν ότι ο πρωθυπουργός σκέπτεται πολύ σοβαρά την λύση Ρουσόπουλου καθώς όπως φαίνεται πείστηκε ότι δεν είναι ώρα για πειράματα.

Φωτιές άναψε και πάλι ο Παύλος Πολάκης στον ΣΥΡΙΖΑ αφού την στιγμή που η Κουμουνδούρου προσπαθεί να ξεχάσει το παρελθόν της με τον Πάνο Καμμένο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας εμφανίζεται να φιγουράρει σε φωτογραφίες με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ σε ταβέρνα της Κύθνου.

Όπως λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η επιλογή του απρόβλεπτου Παύλου να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τον πρώην κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία την στιγμή μάλιστα που οι φωτογραφίες συνδέονταν από την λεζάντα «κάποια πράγματα αντέχουν στον χρόνο».

Όσοι τον γνωρίζουν καλά λένε μάλιστα ότι ο Παύλος Πολάκης δεν αποκλείεται στην πραγματικότητα να κάνει …πλάκα στους εσωκομματικούς του εχθρούς – στους κομματικούς – οι οποίοι είναι αυτοί που εξ αρχής αντιδρούσαν στην συγκυβέρνηση με τον Πάνο Καμμένο..

«Με καλούς φίλους στην Αγία Ειρήνη στην Κύθνο στην ταβέρνα του Κώστα του Βλαστάρη (Σουμας). Γιατί κάποια πράγματα αντέχουν στο χρόνο…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης «σηκώνοντας» και τις σχετικές φωτογραφίες, καθώς είναι γνωστό πως τόσο ο ίδιος διαθέτει φουσκωτό ενώ ο Πάνος Καμμένος σκάφος κατά τι μεγαλύτερο…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X