Παρασκήνιο

Γιατί το Μαξίμου επιτίθεται σε υπουργούς…

Γιατί το Μαξίμου επιτίθεται σε υπουργούς…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν δείτε φιλοκυβερνητικά μέσα να επιτίθενται σε κάποιους υπουργούς μην εκπλαγείτε. Η είδηση όσο και αν φαίνεται περίεργη είναι αληθινή. Επίθεση από τα φιλοκυβερνητικά μέσα θα δεχθούν το επόμενο διάστημα ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, καθώς το Μέγαρο Μαξίμου άναψε το “πράσινο φως” για πυρ ομαδόν. Η  εντολή προς τους φιλοκυβερνητικούς συντάκτες και μέσα ενημέρωσης είναι σαφής !  Χτυπάτε χωρίς έλεος!!!

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο σχεδιασμό του ανασχηματισμού και στόχο έχει να απαξιώσει τους υπουργούς που θα αντικατασταθούν,  έτσι ώστε στην συνέχεια ο πρωθυπουργός  να εμφανιστεί ως ο «Κυριάκος ο ακριβοδίκαιος» ο οποίος με τις αποφάσεις του έρχεται να διορθώσει τα λάθη.

Δηλαδή δεν φτάνει που θα τους βγάλει από υπουργούς, τους εξευτελίζει κιόλας λες και οι υπουργοί ασκούσαν άλλη πολιτική από αυτή που ήθελε το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο σχεδιασμός πάντως δείχνει  ότι η κυνικότητα περισσεύει στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα στον πρωθυπουργό. Προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους και να εμφανίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Μωυσή – σωτήρα του έθνους …θυσιάζουν ακόμα και τους δικούς τους.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικά τα όσα είπε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης για τις αλλαγές που θα γίνουν στην κυβέρνηση.

«Σε γενικές γραμμές μια κυβέρνηση που έχει πετύχει σημαντικά πράγματα, ένα μεγάλο μεταρρυθμιστικό έργο, έχει διαχειριστεί μεγάλες κρίσεις (η κρίση του Έβρου, υγειονομική κρίση, οικονομική κρίση) και προφανώς τα έχει καταφέρει αρκετά καλά, δεν χρειάζεται μια σαρωτική αλλαγή, χρειάζεται παρεμβάσεις σημειακές, διορθωτικές για να πάμε καλύτερα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X