Θέμα

Τορπίλη Παππά σε Μητσοτάκη: Παίρνει τα μεγάλα έργα για να εξυπηρετήσει ημετέρους

Τορπίλη Παππά σε Μητσοτάκη:  Παίρνει τα μεγάλα έργα για να εξυπηρετήσει ημετέρους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία τρομερή μομφή εξαπολύει ο Νίκος Παππάς κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για το έλεγχο των μεγάλων έργων από τον πρωθυπουργό με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από τον Κώστα Καραμανλή.

Ο Νίκος Παππάς, αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αφήνει ένα βιτριολικό κυριολεκτικά υπονοούμενο υποστηρίζοντας σε ανάρτησή του πως «Το υπερσυγκεντρωτικό μοντέλο Μητσοτάκη γεννά ερωτηματικά. Για την αξιοποίηση των πόρων, για την πιθανή εξυπηρέτηση «ημετέρων».

Που σημαίνει ότι ο Νίκος Παππάς υπονοεί πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε την ευθύνη των μεγάλων έργων για να εξυπηρετήσει επιχειρηματίες που βρίσκονται κοντά του.

Παράλληλα, κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως με τη πράξη του δείχνει πως δεν εμπιστεύεται τους υπουργούς του. Ταυτόχρονα εξαπολύει την τορπίλη ότι ο Κυριάκος  Μητσοτάκης «μαζεύει όποιο ευρώ κινείται σε ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης, ταμεία συνοχής και ΣΔΙΤ».

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Παππά

«Ποιους εξυπηρετείτε, κ. Μητσοτάκη, με το “όλοι οι πόροι οδηγούν στο Μαξιμου”»;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τροπολογία του Κ. Καραμανλή που ήρθε στο «και πέντε» της ψήφισης άσχετου νομοσχεδίου, ξαναβαφτίζει το fast track.

Πλέον, όλοι οι δρόμοι και όλοι οι πόροι οδηγούν στο Μαξίμου. Θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο οποίος, όχι μόνο μαζεύει όποιο ευρώ κινείται σε ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης, ταμεία συνοχής και ΣΔΙΤ, αλλά και φανερώνει τη μηδενική του εμπιστοσύνη σε υπουργούς και διοίκηση, αναλαμβάνοντας, παράλληλα, την ευθύνη της διετούς παράλυσης στον τομέα.

Το υπερσυγκεντρωτικό μοντέλο Μητσοτάκη γεννά ερωτηματικά. Για την αξιοποίηση των πόρων, για την πιθανή εξυπηρέτηση «ημετέρων».

Πραγματικός του στόχος ο πλήρης έλεγχος των κονδυλίων. Τα περί επιτάχυνσης των έργων είναι απλό επικοινωνιακό περιτύλιγμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X