Γυναίκα

Τρία πράγματα στα οποία πρέπει να δίνεις προσοχή όταν αγοράζεις ρούχα online!

Τρία πράγματα στα οποία πρέπει να δίνεις προσοχή όταν αγοράζεις ρούχα online!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όλες μας έχουμε μπει στη διαδικασία να αγοράσουμε ρούχα online και κάποιες από εμάς την έχουμε «πατήσει» καθώς δε δώσαμε προσοχή σε κάποια πράγματα τα οποία αγνοήσαμε μέσα στην αφέλεια μας.

Όταν αγοράζουμε ρούχα από διάφορες ιστοσελίδες μπορούμε να πετύχουμε πολύ καλές προσφορές και παράλληλα δε χρειάζεται να μπούμε σε κάποιο κατάστημα, να μπλέξουμε με κόσμο και να περιμένουμε στην ουρά! Μεγάλη ευκολία. Όμως τι γίνεται όταν δε γνωρίζουμε πολύ καλά τους συγκεκριμένους χώρους;

1.Όταν αποφασίσεις να κάνεις αγορές ρούχων online, πάρε τη μεζούρα και μέτρα τις διαστάσεις σου. Μέση, γλουτοί και στήθος! Στο εκάστοτε site υπάρχει πίνακας όπου σου δείχνει σε ποιες αναλογίες βρίσκεσαι και έτσι μπορείς να βρεις εύκολα το νούμερο σου.

2. Προσοχή στα fake sites! Υπάρχουν ιστοσελίδες οι οποίες φανερώνουν ότι πωλούν ρούχα, αλλά στην πραγματικότητα παίρνουν τα λεφτά μας και έπειτα δε στέλνουν τίποτα,

3.Πάντα να διαβάζετε τις κριτικές των πελατών! Είναι πολύ σημαντικό γιατί έτσι μαθαίνετε για όλα όσα προσφέρει το site αλλά και αν είναι ευχαριστημένοι.

Δείτε ακόμη: Kate Middleton: Η λαμπερή αλλαγή στα μαλλιά της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X