Παρασκήνιο

Βγήκαν μαχαίρια στο ΚΙΝΑΛ-Ο Λοβέρδος θέλει όμηρο τη Φώφη

Βγήκαν μαχαίρια στο ΚΙΝΑΛ-Ο Λοβέρδος θέλει όμηρο τη Φώφη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολύ κοντά στην εσωκομματική νίκη που θα τον αναδείξει πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ φαίνεται ότι αισθάνεται ο  Ανδρέας Λοβέρδος . Έτσι επιθυμεί ο αγώνας στα τελευταία μέτρα της διαδικασίας να δοθεί δίκαια και με όλους τους υποψηφίους να ξεκινούν από την ίδια βάση  ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο  δίκαιο γίνεται, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Έτσι ο υποψήφιος πρόεδρος του κινήματος ζήτησε η   Φώφη Γεννηματά να λειτουργεί «υπηρεσιακά» και όχι ουσιαστικά ως αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, αλλά και να αποφασιστεί η αντικατάσταση του εκπροσώπου Τύπου, Παύλου Χρηστίδη, όπως και του γραμματέα του κόμματος, Μανόλη Χριστοδουλάκη.

Όπως άλλωστε ισχυρίζονται στενοί του συνεργάτες του  , τα δύο αυτά στελέχη, που ανήκουν στην γενιά των «τριαντάρηδων», δεν έχουν κρύψει πως στηρίζουν την υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά -η οποία, άλλωστε, τους ανέδειξε. Ως εκ τούτων, ο Λοβέρδος θεωρεί ότι δεν γίνεται οι κατέχοντες θέσεις-κλειδιά, δηλαδή ο εκπρόσωπος και ο γραμματέας, να κλίνουν προς έναν υποψήφιο, όταν η εσωκομματική διαδικασία έχει ήδη ανοίξει.

Από την άλλη ωστόσο οι συνεργάτες της προέδρου του ΚΙΝΑΛ λένε ότι τίποτα απ  όλα αυτά που ζητάει ο Ανδρέας Λοβέδρος δεν προβλέπεται στο καταστατικό του κόμματος το οποίο στην πραγματικότητα θα πρέπει να  παραβιάσουν για να του κάνουν το χατίρι…

Εκτός όλων των άλλων στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη βλέπουν ιδιαίτερα επιφυλακτικά όλη αυτή την σπουδή του Ανδρέα Λοβέδρου με τα διαδικαστικά θέματα καθώς θεωρούν ότι από πίσω βρίσκονται άλλοι παράγοντες που θέλουν να διαδραματίσουν ρόλο στις εξελίξεις μέσα στο ΚΙΝΑΛ.

Οι ίδιοι άνθρωποι αναφέρονται άλλωστε και στις πληροφορίες που θέλουν την ΝΔ αλλά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να καθορίζουν και  να υποκινούν τις καταστάσεις προκειμένου να έχουν έναν δικό τους άνθρωπο στο ΚΙΝΑΛ  για την ώρα που θα χρειαστεί  …..

Πάντως εάν αυτό το κλίμα  υπάρχει στο κίνημα Αλλαγής τώρα – μέσα στο καλοκαίρι – το φθινόπωρο που οι διαδικασίες θα φτάσουν  στην τελική ευθεία όλα δείχνουν ότι  οι καταστάσεις θα εκτροχιαστούν…

Δύο “μαύρες τρύπες” στο δρόμο του Ανδρέα Λοβέρδου για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X