VIDEO

Πανόρμου: «Έκλεισε» ο δρόμος για μία μερίδα δωρεάν μακαρόνια (vid)

Πανόρμου: «Έκλεισε» ο δρόμος για μία μερίδα δωρεάν μακαρόνια (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πανόρμου: Με τον καλύτερο τρόπο «γιόρτασαν» χθες, Τετάρτη (25/10) την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών πολίτες κάθε ηλικίας στην Αττική, με αρκετούς από αυτούς να σχηματίζουν ουρές στην Πανόρμου, για να απολαύσουν ένα πιάτο δωρεάν μακαρόνια.

Σε βίντεο, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται οι τεράστιες ουρές που σχηματίστηκαν έξω από συγκεκριμένη σπαγγετερία στην Πανόρμου, αλλά και σε άλλες περιοχές της Αθήνας όπως η Καλλιθέα.

 

@matseloo__ Κάπου ώπα. #skg #mailospasta #fy ♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel

Οι ουρές από τον κόσμο, κάθε ηλικίας, ήταν αρκετά μεγάλες γεγονός που φάνηκε και στα βίντεο, τα οποία αναρτήθηκαν σε πλατφόρμες όπως το TikTok. Μάλιστα, λόγω του έντονου συνωστισμού, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο συγκεκριμένο τμήμα της Πανόρμου, για αρκετή ώρα, διεξαγόταν με μεγάλη δυσκολία.

Ανάλογες εικόνες, όπως ειπώθηκε, παρατηρήθηκαν και σε αρκετές περιοχές της χώρας, που λειτουργούν επιχειρήσεις εστίασης, όπως η Θεσσαλονίκη.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως, λόγω της σημερινής γιορτής του Αγίου Δημητρίου και του πανηγυριού που γίνεται, η Πανόρμου είναι ούτως ή άλλως κλειστή στο ρεύμα από Αλεξάνδρας προς Κηφισίας, από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας μέχρι την οδό Λαρίσης.

Πανόρμου: Οι ουρές από κόσμο σε βίντεο

 

@tipsbymarkos Ατελείωτη ουρά για ένα πακέτο ζυμαρικά! Για 1 ώρα… ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ! Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών καθιερώθηκε το 1998 για να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό τη γευστική και θρεπτική αξία των ζυμαρικών και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Οκτωβρίου! #f#foryoupage#f#foryou#f#fypxyzbca. #pasta. #forfree #mailospasta #mailos ♬ Good Times – Bruno Boe

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X