VIDEO

Σοκαριστικό βίντεο από την Τουρκία: Πυροβολεί 19χρονος οδηγό ταξί και του λέει «κάποιους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι»

Σοκαριστικό βίντεο από την Τουρκία: Πυροβολεί 19χρονος οδηγό ταξί και του λέει «κάποιους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκάρει ένα βίντεο από την Τουρκία, με πρωταγωνιστή έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος πυροβολεί πισώπλατα τρεις φορές έναν οδηγό ταξί μέσα στο όχημά του.

Όλα έγιναν το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, όταν ο οδηγός ταξί προσφέρθηκε να πάρει στο όχημά του έναν νεαρό άνδρα, διότι έκανε πολύ κρύο. Στο σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψε η κάμερα που είχε το ταξί και προβλήθηκε από το Mega, ο νεαρός πυροβολεί τρεις φορές τον οδηγό πισώπλατα.

Προσοχή, το παρακάτω βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες…

Στη συνέχεια, κατεβαίνει, μπαίνει από την πλευρά του συνοδηγού και ψάχνει για να κλέψει.

Μάλιστα, την στιγμή που ο οδηγός ταξί κείτεται τραυματισμένος, ο δράστης του λέει: «Κάποιους ανθρώπους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 44χρονος, όταν σταμάτησε για να παραλάβει τον 19χρονο, σχολίασε το γεγονός ότι ο νεαρός φορούσε μάσκα. «Είμαι άρρωστος, γι’ αυτό τη φοράω» φέρεται να είπε ο 19χρονος, με τον ταξιτζή να σχολιάζει ότι «δεν θα σε πάρει κανείς αν φοράς μάσκα. Πρέπει, όμως, να αφήνουμε τον κόσμο στον δρόμο με τέτοιο καιρό; Κάνει παγωνιά».

Ο 44χρονος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο και μερικές ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Υγείας.

Αφού ενημερώθηκε η αστυνομία, αστυνομικοί εξέτασαν 110 ώρες υλικού από 70 κάμερες ασφαλείας και τελικά εντόπισαν τον 19χρονο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X