Ζώδια

Κώστας Λεφάκης: Τι λένε τα άστρα για τον νέο αρχηγό και τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

Κώστας Λεφάκης: Τι λένε τα άστρα για τον νέο αρχηγό και τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε μια εβδομάδα, δηλαδή στις 10 Σεπτεμβρίου, θα γίνει ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και ο αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, έκανε λόγο την Κυριακή (03/09) για «αποτέλεσμα – έκπληξη».

Ειδικότερα, ο γνωστός αστρολόγος εμφανίσθηκε στον ΣΚΑΪ και ανέφερε ότι η Έφη Αχτσιόγλου είναι Αιγόκερως, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι Κριός, ο Στέφανος Τζουμάκας είναι Ταύρος, ο Νίκος Παππάς είναι Καρκίνος και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων.

Κατόπιν, ο Κώστας Λεφάκης είπε: «Δεν μπορώ να είμαι απόλυτος, αλλά επιφυλάσσομαι ότι το αποτέλεσμα θα είναι έκπληξη. Θα εκπλαγούν και όσοι είναι αισιόδοξοι και όσοι είναι απαισιόδοξοι». Βέβαια, ο αστρολόγος είπε πως – στατιστικά – ιδιαίτερα είναι τα παιδιά που γεννήθηκαν το 1983, το 1985, το 1987 και το 1988.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει ευαίσθητο ωροσκόπιο, όπως και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., το οποίο ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Όσον αφορά στην Έφη Αχτσιόγλου, ο αστρολόγος είπε ότι «είναι πιθανό να βγει γυναίκα, αν και δεν θεωρείται έκπληξη». Μάλιστα, σημείωσε πως η κ. Αχτσιόγλου ενδεχομένως να θυμίζει την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά που υπήρξε επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ακόμα, ο Κώστας Λεφάκης σχολίασε και τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, τονίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «πέτυχε ένα θαύμα» και εκείνη την ημέρα ήταν πολύ τυχερός ο πρόεδρος της Ν.Δ. σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επηρεαζόταν από δυσαρμονικές όψεις του Άρη στον Λέοντα που σήμαναν το κλείσιμο ενός κύκλου.

Τέλος, ο αστρολόγος είπε πως από την άνοιξη του 2026 αναμένονται καλύτερες ημέρες καθώς, όπως είπε, η πενταετία του 2020 – 2025 προσομοιάζει αστρολογικά με την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Μάλιστα, ο Κώστας Λεφάκης έκανε λόγο για «έναν ιδιότυπο παγκόσμιο πόλεμο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X