Χωρίς Κατηγορία

Κάτι σάπιο υπάρχει σε κυβερνητικούς εγκεφάλους

Κάτι σάπιο υπάρχει σε κυβερνητικούς εγκεφάλους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ε, λοιπόν κάτι σάπιο υπάρχει σε ορισμένους κυβερνητικούς εγκεφάλους. Στο θέμα της σημαίας αναφερόμαστε και στην ανάδειξη  του σημαιοφόρου με κλήρωση.

Κάτι δεν πάει καλά Αλέξη με ορισμένους συνεργάτες σου. Και μην μας πει κανείς ότι τα ίδια λέει και η αντιπολίτευση, γιατί ο eretikos.gr αδιαφορεί για το τι λέει το ένα ή το άλλο κόμμα.

Εχει δική του άποψη και πεποίθηση και την εκφράζει χωρίς φόβο, αλλά με πάθος.

Λοιπόν Αλέξη όταν εκθειάζεις το υψηλό ανθρώπινο δυναμικό, όταν βγάζεις πύρινους λόγους για τη σημασία της έρευνας, της καινοτομίας και της παιδείας για την ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας, πως μπορείς να αποδέχεσαι μέτρα τα οποία συμβολικά δείχνουν προς διαφορετική κατεύθυνση;

Και μην μου πεις ότι είναι αριστερή προσέγγιση στο όνομα της ισότητας και άλλες ανοησίες που μας κοπάνησε κατάμουτρα το υπουργείο Παιδείας για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Είναι αυτή αριστερή προσέγγιση (ο eretikos.gr θα σας παραπέμψει για το τι είναι αριστερό σήμερα σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο της  Ρηνιώς Παπατσαρούχα-Μίσσιου που είχε δημοσιεύσει πριν από δύο χρόνια στο left.gr και ο eretikos.gr το αναδημοσίευσε) ή μήπως με τέτοια μυαλά μπορεί να οικοδομηθεί σύγχρονη αριστερή σκέψη και να ασκηθεί σύγχρονη αριστερή πολιτική;

Την εποχή που η γνώση είναι το μέγιστο αγαθό και το μέγιστο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα οικονομιών και χωρών, εμείς συμβολικά την ισοπεδώνουμε στο όνομα της κλήρωσης και μιας ισότητας χωρίς αρχές, μιας κενής περιεχομένου και ανάξιας να λέγεται αριστερή, ισότητας.

Και το χειρότερο είναι πως οι εμπνευστές, πιστεύουν ότι κάνουν τομές και μεταρρυθμίσεις προοδευτικές, τρομάρα τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X