Auto - Moto

Μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό μετά την καραμπόλα πέντε οχημάτων

Μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό μετά την καραμπόλα πέντε οχημάτων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μποτιλιάρισμα: Tαλαιπωρία για τους οδηγούς στην Αττική Οδό, όπου σημειώθηκε σύγκρουση πέντε οχημάτων στο ύψος της λεωφόρου Δημοκρατία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
«Σύγκρουση πέντε οχήματων ύψος Λ. Δημοκατίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, αναμένονται καθυστερήσεις», αναφέρεται στο μήνυμα της Αττικής Οδού.

Προηγήθηκε νωρίτερα τροχαίο την Αττική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αεροδρόμιο. Ένα φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του πρώτη οχήματος.

Κίνηση τώρα: «Βουλιάζει» το λεκανοπέδιο – Μποτιλιάρισμα σε Εθνική και Αττική Οδό
Το αδιαχώρητο έχει προκληθεί στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα από τον Προαστιακό των Κάτω Αχαρναί μέχρι κι αυτόν των Άνω Λιοσίων.

Άσχημα είναι τα πράγματα και στην Εθνική Οδό, ειδικά στο ρεύμα προς Λαμία, καθώς έχουν προκληθεί ουρές χιλιομέτρων από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι και την έξοδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Αντιθέτως στο ρεύμα προς Πειραιά η κατάσταση δείχνει να καλυτερεύει με το πέρασμα του χρόνου.

Η Κηφισίας παραμένει από τις πρώτες πρωινές ώρες απροσπέλαστη. Στο ρεύμα προς το κέντρο πολλά οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα. Η λεωφόρος Μεσογείων, η λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Ηλιουπόλεως, η Βουλιαγμένης αλλά και η Αργυρουπόλεως πραγματικά στενάζουν.

Στο κόκκινο βρίσκεται και η Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος του Περιφερειακού.

Τέλος τόσο η Ποσειδώνος όσο και οι δρόμοι περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά βρίσκονται στο απόλυτο κόκκινο καθώς πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι αποχωρούν για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X