Auto - Moto

Ναύπλιο: Σοκαριστικό τροχαίο με πέντε τραυματίες

Ναύπλιο: Σοκαριστικό τροχαίο με πέντε τραυματίες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ναύπλιο: Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ 06.08.20223 στην οδό Άργους Ναυπλίου, στο ύψος της Αρχαίας Τίρυνθας, στην Αργολίδα.

Στις 22.00 το βράδυ συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά ένα κλειστό φορτηγό ταχυμεταφορών που κατευθυνόταν προς Άργος με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με κατεύθυνση το Ναύπλιο.

Στο σημείο έσπευσε η τροχαία Ναυπλίου που κάνει έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου, ενώ για αρκετή ώρα ο δρόμος παρέμεινε κλειστός, με την Αστυνομία να εκτρέπει την κυκλοφορία.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Λ. Μαραθώνος: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων – Αγωνία για γυναίκα οδηγό που απεγκλωβίστηκε (video)
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (7/8) στη Λεωφόρο Μαραθώνος, έπειτα από πλαγιομετωπική σύγκρουση που σημειώθηκε μεταξύ δύο οχημάτων. Η οδηγός του ενός αυτοκινήτου έχει τραυματιστεί, ωστόσο έχει τις αισθήσεις της.

Στο σημείο βρίσκονται 4 πυροσβεστικά οχήματα με 10 πυροσβέστες, ενώ έχει φτάσει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες, προκειμένου να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη που το ένα αυτοκίνητο έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρός 40χρονος οδηγός – Έπεσε με την μηχανή σε κολώνα φωτισμού

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 40χρονος άνδρας, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 6 το πρωί της Κυριακής, στη Νέα Είσοδο της Καλαμάτας, στο ρεύμα εξόδου από την πόλη.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος και την εμπλοκή άλλου οχήματος διερευνά το τμήμα τροχαίας της Α.Δ. Μεσσηνίας.

Τροχαίο στο Φάληρο με πολλούς τραυματίες – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο

Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες συνέβη στην παλιά παραλιακή, στο Φάληρο, το απόγευμα του Σαββάτου (5/8). Υπενθεμίζεται, ότι χθες σημειώθηκε παρόμοιο τροχαίο στην Θεσσαλονίκη με σύγκκρουση μοτοσικλέτας – φορτηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο smart συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΑ, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο επιβάτες του ΙΧ αλλά και ένας επιβάτης του λεωφορείου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στα Χανιά – Στο νοσοκομείο δύο τραυματίες

Τα δύο άτομα νεαρής ηλικίας διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων
Ακόμη ένα τροχαίο σημειώθηκε στην Κρήτη, με τη σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην περιοχή της Αγυιάς, νωρίς το πρωί της Δευτέρας 7 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύγκρουση των οχημάτων είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων νεαρά σε ηλικία, περίπου 23 ετών.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παράλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο, ο ένας εξ αυτών σε σοβαρή κατάσταση.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα παραμένουν άγνωστες μέχρι στιγμής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X