Auto - Moto

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια: Κοριτσάκι κλειδώθηκε σε αυτοκίνητο

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια: Κοριτσάκι κλειδώθηκε σε αυτοκίνητο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εύβοια: Το παιδάκι, ηλικίας περίπου 5 – 6 ετών, χτυπούσε το παράθυρο του οχήματος και φώναζε για βοήθεια, σύμφωνα με μαρτυρία.

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια, καθώς ένα κοριτσάκι κλειδώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο, σύμφωνα με το evima. Άνδρας που επέστρεφε στο σπίτι του όντας πεζός, αντιλήφθηκε το μικρό κοριτσάκι που είχε εγκλωβισθεί στο όχημα.

Το μικρό παιδάκι χτυπούσε τα παράθυρα του αυτοκινήτου και φώναζε ότι έχει κλειδωθεί και δεν μπορεί να αναπνεύσει, ζητώντας απεγνωσμένα για βοήθεια. «Σκάω, έχω κλειδωθεί μέσα, φωνάξετε τη μαμά μου», ανέφερε τρομαγμένο, σύμφωνα με την μαρτυρία.

Ο άνδρας που βρέθηκε τυχαία στο σημείο τόνισε ότι εν τέλει βρήκε τη μητέρα, η οποία άνοιξε το αυτοκίνητο, «βάζοντας» τις… φωνές στο κοριτσάκι για το γεγονός ότι κλειδώθηκε μέσα. Μάλιστα, επεσήμανε ότι δεν βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το όχημα, ενώ, εκτίμησε πως το κοριτσάκι ήταν ηλικίας περίπου 5 – 6 ετών και το είχε στείλει η μητέρα του στο αυτοκίνητο, προκειμένου εκείνη να αλλάξει ρούχα σε κάποιο κατάστημα.

φωτογραφία αρχείου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X