Ανατρεπτικά σχέδια: Διάλεξε το έπιπλο που σου ταιριάζει για καλό… σεξ

Αν είσαι έτοιμος ή έτοιμη να αγοράσεις έπιπλα καλό θα ήταν να ξεφύγεις από την πεπατημένη και να τα δεις και με μία άλλη ματιά. Γιατί ο κλασσικός καναπές ή η κλασσική καρέκλα μπορεί να σου προσφέρουν άνεση, όμως υπάρχει και μία νέα επαναστατική προσέγγιση στο σχεδιασμό των επίπλων.

Οι προχωρημένοι κατασκευαστές επίπλων σχεδίασαν και κατασκεύασαν έπιπλα κατάλληλα για πιο καλό και «καυτό»  σεξ. Ναι καλά διαβάσατε έπιπλα φτιαγμένα για σεξ, ώστε να ξεφύγετε από την πεπατημένη του καναπέ ή του κρεβατιού, να δοκιμάσετε και άλλες στάσεις. και να βάλετε φωτιά στη σχέση σας…

Με μια πρώτη ματιά μοιάζει με ίππο-νάνο που χρησιμοποιούν οι αθλητές της ενόργανης. Με μια δεύτερη όμως;

Πέρα από τον παραπάνω ίππο-νάνο υπάρχει και το παρακάτω ανάκλιντρο:

Οι εταιρείες που κατασκευάζουν τα συγκεκριμένα έπιπλα τα συνοδεύουν με μίνι κάμα σούτρα οδηγούς, οι οποίοι περιλαμβάνουν μια σειρά από σεξουαλικές στάσεις με τις οποίες μπορεί ν’ αξιοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό κάθε ένα από αυτά.

Παρά τις παραπάνω φωτογραφίες-πειστήρια μπορεί να σκέφτεσαι ακόμα πως οποιαδήποτε καρέκλα μπορεί ν’ αποτελέσει καρέκλα ιδανική για σεξ. Ωστόσο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού τα συγκεκριμένα έπιπλα είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μεγιστοποιούν το εύρος της κίνησης και να διευκολύνουν την ευθυγράμμιση των σωμάτων σε στάσεις που αν πραγματοποιούνταν σε άλλα έπιπλα θα προκαλούσαν μυϊκούς τραυματισμούς. Και μιας και μιλάμε για καρέκλες, ιδού η Tantra Chair:

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο σχεδιαστής της, AJ Vitaro, επεσήμανε ότι »δεν πρόκειται για μία καρέκλα που απευθύνεται σ’ εργένηδες, αλλά για ένα σχεσιακό βοήθημα. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι το οποίο βοηθά στην εξέλιξη μιας σχέσης, κάτι που θα κάλυπτε ένα υπάρχον κενό». Να σημειώσουμε πως αν θες να κάνεις ένα τέτοιο δώρο στη σχέση σου θα χρειαστεί να βγάλεις 1.125 ευρώ από την τσέπη.

Ακόμα καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις υπόσχεται η Archer Bowchair η οποία κοστίζει γύρω στα 3.500 ευρώ. Την σχεδίασε ο Robert Kaczmarek αρχικά για τη γυναίκα του, η οποία έπασχε από πόνο στις αρθρώσεις και σιγά σιγά αποφάσισε να την μοιραστεί με τον κόσμο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ