Fragilemag

“Καλωσορίζοντας” τον συνδεδεμένο έρωτα. Πώς ο εγκλεισμός απογείωσε την ερωτική τεχνολογία

“Καλωσορίζοντας” τον συνδεδεμένο έρωτα. Πώς ο εγκλεισμός απογείωσε την ερωτική τεχνολογία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Το ενδιαφέρον για το κυβερνοσέξ αυξάνεται κατακόρυφα καθώς η πανδημία έχει υποχρεώσει τους ανθρώπους σε εγκλεισμό και απαγορεύσεις στις μετακινήσεις. Η αναζήτηση της οικειότητας με τους γνώριμους τρόπους είναι πλέον πολύ δύσκολη. Η σχεδιάστρια εμπειριών Αντζελίνα Αλεξάντροβιτς τρίβει τα χέρια της. Διαχειρίζεται την κολεκτίβα που ονομάζεται Raspberry Dream Labs, η οποία δημιουργεί αισθητηριακές εμπειρίες γύρω από το cybersex που επιτρέπουν στους ανθρώπους να απολαμβάνουν στιγμές ερωτισμού και επαφής, ακόμα και όταν δεν βρίσκονται στον ίδιο χώρο.
«Λόγω της COVID, πολλοί άνθρωποι κατάλαβαν πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία και την εικονική πραγματικότητα με συναρπαστικούς και διευρυμένους τρόπους», δήλωσε η Aλεξάντροβιτς στο Reuters.
Και ενώ η εικονική πραγματικότητα είχε απορριφθεί ως κάτι μόνο για τους gamers, έχει γίνει πια πολύ δημοφιλής και προσιτή σε ευρύτερο κοινό και χρησιμοποιείται για εμπειρίες οικειότητας και για γνωριμίες, πρόσθεσε.

Έκθεση του 2019 από την εταιρεία έρευνας αγοράς των ΗΠΑ Arizton ανέφερε ότι η παγκόσμια αγορά προϊόντων σεξουαλικής ευεξίας αναμένεται να φθάσει περίπου τα 39 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2024.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X