Απίστευτη ειρωνεία Μαξίμου για Μητσοτάκη…

Με ειρωνεία που σπάει νεύρα και… σκοτώνει, το Μαξίμου με non paper επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

Τον ειρωνεύεται ως το καλύτερο βιογραφικό της χώρας και του ζητά να αποφασίσει αν είναι ψεύτης ο Στόλτενμπεργκ ή ο ίδιος ο Μητσοτάκης.

Οι κύκλοι του Μαξίμου αναφέρουν συγκεκριμένα:

«Το πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη φαίνεται πως επιδεινώνεται. Αφού έβγαλε ψεύτες τους θεσμούς για την καθαρή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και τα σενάρια περί δήθεν τέταρτου μνημονίου, τώρα καταπιάνεται και με τον γγ του ΝΑΤΟ.

Του θυμίζουμε λοιπόν ότι ο κ. Στόλτενμπεργκ έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως προϋπόθεση για την ένταξη της πΓΔΜ είναι η «πλήρης επικύρωση της συμφωνίας»  με την πΓΔΜ, δηλαδή η θετική ολοκλήρωση του δημοψηφίσματος και της συνταγματικής αναθεώρησης.

Επομένως ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποφασίσει: ή και ο κ. Στόλτενμπεργκ είναι  ψεύτης ή η Ελλάδα δεν παραδίδει κανένα απολύτως διαπραγματευτικό όπλο και ο ψεύτης είναι ο ίδιος.

Όσο για το διαρκές ψέμα του περί αναγνώρισης «εθνότητας», ο Πρωθυπουργός προ ημερών τον κάλεσε να κοιτάξει την ταυτότητά του για να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι. Άλλο ιθαγένεια και άλλο εθνότητα. Τόσο δύσκολο είναι για το καλύτερο βιογραφικό της χώρας;»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ