Media

Αποκλειστικό: Παραιτήθηκε ο Τσιόδρας – Αναλαμβάνουν Παπαθωμά, Οικονομόπουλος, Σολωμού! video

Αποκλειστικό: Παραιτήθηκε ο Τσιόδρας – Αναλαμβάνουν Παπαθωμά, Οικονομόπουλος, Σολωμού! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνταρακτικές εξελίξεις φίλες και φίλοι στο “μέτωπο” του κορονοϊού, στην μάχη με τον “αόρατο εχθρό”! Έφυγε επιτέλους ο Τσιόδρας, παραιτήθηκε πώς το λένε, διότι ένιωσε μάλλον ανεπαρκής επιστημονικά τις τελευταίες ημέρες.

Ο λόγος; Μα φυσικά το ότι τοποθετήθηκαν επίσημα οι αληθινοί επιστήμονες του τόπου αυτού. Τι κι αν ο καθηγητής λοιμωξιολογίας είναι ένας λαμπρός και διεθνώς αναγνωρισμένος επιστήμονας; Όταν τοποθετούνται η Παπαθωμά, ο Οικονομόπουλος και η Σολωμού, όλα τα υπόλοιπα ωχριούν.

Τι παραπάνω να κάνει ο Τσιόδρας όταν οι καλλιτέχνες μας αυτοί τα έχουν όλα λύσει;

Επιστήμονας πρώτος

«Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη κι αν πριν από μένα κοινωνούσε ένας λεπρός», δήλωσε ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Τι κι αν… μείναμε όλοι σπίτι τόσο καιρό για να προστατευτούμε; Πλέον όλοι οι βαθιά θρησκευόμενοι δείχνουν πανέτοιμοι να σπεύσουν στην Εκκλησία και να κοινωνήσουν κατά δεκάδες από το ίδιο κουτάλι, καθώς θεωρούν ότι ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται μέσω της Θείας Κοινωνίας. Και εντάξει, δικαίωμά τους, αλλά οι υπόλοιποι τι φταίνε; Μέχρι και… διεθνώς γίναμε ρεζίλι για απόψεις σαν αυτές όμως κάποιοι δεν πτοούνται.

https://www.youtube.com/watch?v=uIQdZAfYBhw

Από… κοντά και η Σολωμού

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ήρθε και η Μαρία Σολωμού, η οποία… έπαθε Οικονομόπουλο και δήλωσε πως «θα κοινωνήσω την Κυριακή και δεν φοβάμαι τίποτα»!

Κλιματιστικά και κορονοϊός! Τέσσερα SOS και έξι συμβουλές για σωστή χρήση

«Δεν θέλω να σκέφτομαι τέτοια πράγματα, πιστεύω και θα κοινωνήσω το σώμα και το αίμα του Χριστού. Ο φόβος καμία φορά νικάει την πίστη. Και ειδικότερα εν μέσω πανδημίας αυτό βλέπουμε να συμβαίνει πιο συχνά. Ο κόσμος αυτή την περίοδο είναι ευάλωτος στον φόβο και ορισμένες φορές νικιέται από αυτόν», τονίζει με καταφανώς επιστημονικά τεκμηριωμένα επιχειρήματα.

Πρωταθλήτρια… της επιστήμης η Παπαθωμά – Τι μας κρύβουν;

Για το τέλος, το καλύτερο. Χθες, η επιστήμονας Θεοφανία Παπαθωμά έκανε την αποκάλυψη: «Πιστεύω ότι αυτός ο ιός υπήρξε πολύ πιο νωρίς, από τον Σεπτέμβριο. Το σχολείο της κόρης μου είχε κλείσει από τον Δεκέμβριο, ήταν όλα τα παιδάκια άρρωστα. Ξαφνικά, πώς εμφανίστηκε τον Μάρτιο; Υπήρχε πολύ πριν»!

Δεν πα να λέει ο Τσιόδρας; Από τον Σεπτέμβρη έχουμε κορονοϊό είπε η λοιμωξιολόγος Παπαθωμά!

Μετανοείτε, ευλόγησον και καλή μας τύχη…

https://www.youtube.com/watch?v=Z3bdCBhUYvg&feature=emb_title

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X