Άσε μας ρε Άνθιμε: Δείτε πόσα χρήματα ξόδεψε σε ένα χρόνο ο ηθοποιός

Αυτός ο άνθρωπος έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Η μεγάλη επιτυχία του με τη σειρά «Μαρία η Άσχημη» φαίνεται πως του άνοιξε νέες πόρτες. Πριν λίγα χρόνια πήγε στις ΗΠΑ όπου και έμεινε για αρκετό διάστημα.

Μετά την οριστική του επιστροφή, ο Άνθιμος Ανανιάδης έχει βαλθεί να μας… τρελάνει με τις δηλώσεις του. Κατά καιρούς έχει βρεθεί σε κοσμικά events και όσα αναφέρει on camera συχνά εκπλήσσουν.

Αυτή τη φορά μας περιέγραψε όσα έκανε σε παιδική ηλικία την περίοδο των Χριστουγένων. Ανάμεσα σε άλλα δήλωσε πως μικρός δεν έλεγε τα κάλαντα συχνά, καθώς το βράδυ έβγαινε και δεν ξυπνούσε!

Πρόσφατα βέβαια μία ατάκα του συζητήθηκε πολύ. Ως άλλος μεγιστάνας, αποκάλυψε πως είχε ξοδέψει 400.000 δολάρια μέσα σε ένα έτος στις ΗΠΑ! Η συγκεκριμένη δήλωση όχι μόνο είχε συζητηθεί, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον κατακρίνουν.

Για αυτή του την ατάκα, ο Άνθιμος Ανανιάδης εξομολογήθηκε: «Έχουμε μια επιρροή στον κόσμο και πρέπει να το σεβόμαστε και αυτό. Ήταν μια εμπειρία και αυτή… extreme. Αλλά θεωρώ πολλά πράγματα στη ζωή μου φαίνονται extreme, αλλά μπορεί να μην είναι για εμένα».

Του Άνθιμου λοιπόν δεν του φαίνεται ιδιαίτερα extreme να ξοδεύει 400.000 ευρώ σε έναν χρόνο. Καλό θα ήταν να αναλογιζόμαστε όσα λέμε και να «βουτάμε καλά τη γλώσσα στο μυαλό», πριν ανοίξουμε το στόμα μας. Απαραίτητη συνισταμένη αποτελεί με βεβαιότητα και το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε, αγαπητέ Άνθιμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ