Αθλητισμός

Ακραία επίθεση Σέρβων στο Instagram της επόπτριας που χτύπησε ο Τζόκοβιτς

Ακραία επίθεση Σέρβων στο Instagram της επόπτριας που χτύπησε ο Τζόκοβιτς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι αυτόκλητοι υποστηρικτές του Σέρβου τενίστα Τζόκοβιτς από την πατρίδα του οι οποίοι ανακάλυψαν το όνομα της επόπτριας και εξαπέλυσαν χυδαίες επιθέσεις με αδιανόητες κατάρες απέναντί της.

Clark's son died in 2008, and one of Djokovic's fans told her 'don't worry, you'll join him soon'

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail αν και οι διοργανωτές του αμερικανικού Open αρνήθηκαν να δώσουν στη δημοσιότητά το όνομά της Laura Clark , σερβικα ΜΜΕ εντόπισαν λογαριασμό της στο Instagram.

Σε μια ανάρτηση, η οποία ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο γιο της, ένας χρήστης έγραψε: «Μην ανησυχείς, θα τον συναντήσεις σύντομα», ενώ ένας άλλος δημοσίευσε: «hahahahahahahaha YEEEEES, YEEEEEEES».

Ο γιος της Κλαρκ, Τζος, πέθανε το 2008 από ατύχημα με ποδήλατο σε ηλικία μόλις 25 ετών.

Σχεδόν σε κάθε δημοσίευση στον λογαριασμό της Clark στο Instagram, έχουν ανεβεί σχόλια από τους οπαδούς του Τζόκοβιτς, με πολλούς να την αποκαλούν «άρρωστη» και «αλκοολική».

Η Κλαρκ προωθεί μια εταιρεία κρασιού σε μια σειρά διαφορετικών δημοσιεύσεων στα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ένας χρήστης έγραψε: «Μπορείτε να πιείτε λίτρα αλκοόλ, αλλά δεν μπορείτε να επιβιώσετε από μια μικρή μπάλα τένις ;»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X