Αθλητισμός

Champions League: Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Maksimir»

Champions League: Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Maksimir»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Champions League: Στη σκιά των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του θανάτου του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (15/08) την κροατική ομάδα στο «Maksimir» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μάλιστα, κατά τις προηγούμενες ημέρες, κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οι 105 συλληφθέντες για τα τραγικά γεγονότα έξω από την «OPAP Arena». Εντούτοις, ο δολοφόνος του νεαρού φιλάθλου της ΑΕΚ δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο αγώνας στο Ζάγκρεμπ αποτελεί την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League παρότι θα ήταν η ρεβάνς σύμφωνα με την κλήρωση της UEFA, εφόσον το παιχνίδι στην «OPAP Arena» επαναπρογραμματίστηκε για το Σάββατο (19/08) μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ως εκ τούτου, η σέντρα στο «Maksimir» έχει προγραμματισθεί για τις 21:00 και διαιτητής έχει ορισθεί ο Ζοάο Πινιέιρο από την Πορτογαλία με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μπρούνο Ζεσούς και Λουσιάνο Μαΐα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κλαούντιο Φιλίπε Ρουΐβο Περέιρα (Πορτογαλία) και στο VAR θα βρίσκονται οι συμπατριώτες του, Τιάγκο Μαρτίνς και Ούγκο Μιγκέλ.

Το ματς θα μεταδοθεί στην Ελλάδα από το COSMOTE SPORT 2 HD.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X