Αθλητισμός

Copa America: Στην 3η θέση η Κολομβία -Έρχεται ο Τελικός

Copa America: Στην 3η θέση η Κολομβία -Έρχεται ο Τελικός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Copa America- «Ήρωας» για τους νικητές ήταν ο Ντίας, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα, με το τελευταίο να έρχεται στο φινάλε του ματς, λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι.

Το Περού έκλεισε το πρώτο ημίχρονο σε θέση οδηγού με τέρμα του Γιοτούν στο 45’, κατάφερε να αντιδράσει με τον Λαπαντούλα στο 82΄ στα δύο γκολ του της Κολομβίας με τους Κουαδράδο (49’) και Ντίας (66’), όμως λύγισε στην τελευταία επίθεση του αγώνα, με τον Ντίας να παραβιάζει για δεύτερη φορά την εστία της.

Τελικός του Copa America

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο τελικός του Copa America είναι εδώ… Σε λίγες ώρες (11/7, 03:00), Βραζιλία και Αργεντινή θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Μαρακανά για τον μεγάλο τίτλο της Νότιας Αμερικής.

Πρόσωπο της αναμέτρησης; Δεν χρειάζεται καν ερώτημα. Φυσικά ο Λιονέλ Μέσι. Ο pulga κατάφερε να πάρει από το χέρι την Αργεντινή και με τις ηγετικές του εμφανίσεις την έστειλε στον μεγάλο τελικό του Copa America όπου θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία του Νεϊμάρ.

Μία ακόμη ευκαιρία για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της τελευταίας 15ετιας να φτάσει σε ένα τρόπαιο με την πατρίδα του. Μία ευκαιρία για να εξιλεωθεί και να φτάσει με την «Αλμπισελέστε» στη… Γη της Επαγγελίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X