Αθλητισμός

Δίωξη για ομαδικό βιασμό της 17χρονης στον Ρούμπεν Σεμέδο και άλλο ένα άτομο

Δίωξη για ομαδικό βιασμό της 17χρονης στον Ρούμπεν Σεμέδο και άλλο ένα άτομο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δίωξη για ομαδικό βιασμό άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του παίκτη του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, μετά τη σύλληψή του για βιασμό 17χρονης.

Σύμφωνα με το Law&Order, εκδόθηκε, παράλληλα, ένταλμα σύλληψης για έναν 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλλεται για το ίδιο αδίκημα.

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη ύστερα από την καταγγελία που έκανε η ανήλικη, η οποία είπε στις Αρχές πως ο 27χρονος παίκτης και ακόμη ένας άνδρας τη βίασαν σε σπίτι στα νότια προάστια της Αττικής.

Η 17χρονη, ειδικότερα, ανέφερε πως διασκέδαζε μαζί με τον Σεμέδο σε ένα μπαρ στον Ωρωπό και στη συνέχεια εκείνος την πήγε στο σπίτι του, όπου βρισκόταν άλλο ένα άτομο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, επρόκειτο για έναν 40χρονο με καταγωγή από τη Νιγηρία, ο οποίος απασχολείται ως καλλιτεχνικός μάνατζερ.

Η νεαρή δήλωσε πως τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και το άλλο άτομο τη βίασαν εντός του οικήματος.

Μαζί με τη μητέρα της κατήγγειλε τον περιστατικό αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή, που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία.

H νεαρή, όπως αναφέρει το Mega, εξετάζεται από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικοί είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον αρμόδιο εισαγγελέα ώστε να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά τη σύλληψη του Ρουμπέν Σεμέδο, μη κατονομάζοντάς τον.

“Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης. Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών” αναφέρεται.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X