Αθλητισμός

Ελλάδα – ΗΠΑ: Το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι το επόμενο

Ελλάδα – ΗΠΑ: Το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι το επόμενο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ελλάδα – ΗΠΑ: Η Εθνική δίνει την πιο κρίσιμη “μάχη”… μέχρι την επόμενη για το Μουντομπάσκετ της Κίνας απέναντι στην Dream Team.

“Μάχη” για την ιστορία και το γόητρο η σημερινή απέναντι στην ομάδα της Αμερικής… Όλα θα ξεκινήσουν στις 15:30 ώρα Ελλάδας!

Η Dream Team έχει να χάσει σε επίσημο παιχνίδι από την 1η Σεπτεμβρίου του 2006…Και από ποιον; Μα φυσικά από την Εθνική Ελλάδος, που θα προσπαθήσει να κάνει ένα θαύμα για άλλη μια φορά…

Αυτή την φορά δεν είναι για μια θέση στον τελικό, αλλά για μια βάση πρόκρισης στα προημιτελικά…Αν δεν κερδίσουμε και κερδίσει η Βραζιλία την Τσεχία, δυσκολεύουν πάρα, μα πάρα πολύ τα πράγματα.

Η Εθνική πρέπει με “όπλο” την άμυνα να βγει μπροστά και να πατάξει τους Αμερικάνους, για να έχει τύχει στο Μουντομπάσκετ.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει αυτό το 101-95 εκείνη την ημέρα. Να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 12 φορές με την Εθνική να μετράει μόνο μια νίκη σε επίσημο παιχνίδι, ενώ έχει άλλη μία σε φιλικό επίπεδο.

Το ωραίο της αναμέτρησης είναι πως θα δει όλος ο κόσμος τον MVP, Γιάννη Αντετοκούνμπο εναντίον των NBAers.

Ο κ.Σκουρτόπουλος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και θα πρέπει να σκεφτεί και να πράξει το πιο δυνατό σύστημα για να σπάσει το παιχνίδι των Αμερικάνων.

Όλα είναι έτοιμα, η αγωνία “χτυπάει κόκκινο”, μένει να δούμε αν θα το κάνει όπως το 2006!

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X