Αθλητισμός

Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία 2-0: Ελαμψε ο Κωνσταντέλιας στην πρώτη εμφάνιση (βίντεο με τα γκολ)

Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία 2-0: Ελαμψε ο Κωνσταντέλιας στην πρώτη εμφάνιση (βίντεο με τα γκολ)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο νεαρός διεθνής άσος του ΠΑΟΚ όχι μόνο έκανε την πρώτη του εμφάνιση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην βασική ενδεκάδα, αλλά κατάφερε να σκοράρει στο 10’, να συμμετέχει στη φάση του δεύτερου τέρματος της Ελλάδας με τον Γιακουμάκη στο 29’ και να είναι πρωταγωνιστής και σε άλλες φάσεις στο πρώτο μέρος του αγώνα.

Γενικότερα η δυναμικότητα του χθεσινού αντιπάλου φάνηκε να είναι πολύ μικρή για την εθνική ομάδα που ήταν ανώτερη σε όλα τα επίπεδα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε θα μπορούσε να είχε σκοράρει και άλλες φορές καθώς στο 6’ ο Μπακασέτας σημάδεψε στο δοκάρι ενώ σημειώθηκαν και τουλάχιστον ακόμη τρεις επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία των φιλοξενούμενων.



 

Στο δεύτερο μέρος εξαιτίας και των πολλών αλλαγών που έγιναν από τους προπονητές ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και δεν σημειώθηκε η παραμικρή φάση στα καρέ των δύο ομάδων. Παρόλα αυτά σίγουρα ο Γκουστάβο Πογέτ ήταν πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι διεθνείς ο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αλλωστε μπορεί η δυναμικότητα του αντιπάλου να μην ήταν μεγάλη, αλλά τον Μάρτιο στα κρίσιμα πλέι οφ του Nations League η Ελλάδα θα κατέβει ως φαβορί και θα κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας.



 

Την κίτρινη κάρτα είδε ο Κουρμπέλης.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης (70’ Μπουχαλάκης), Μάνταλος (90’ Τζαβέλλας), Μπακασέτας (70’ Γαλανόπουλος), Κωνσταντέλιας (58’ Φούντας),  Μασούρας (58’ Πέλκας), Γιακουμάκης (57’ Παυλίδης).

Νέα Ζηλανδία: Βουντ, Μπίντον (83’ Σούρμανς), Σμιθ, Κακάτσε, Σινγκ (62’ Τζαστ), Στάμενιτς, Πάιν, Γκάρμπετ (71’ Καμπνές), Μπελ (76’ Λούις), ΜακΚόβατ (83’ Μάτα), Γουντ (45’ Γουέιν).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X