Αθλητισμός

Euro 2020: Κροατία-Τσεχία 1-1

Euro 2020: Κροατία-Τσεχία 1-1
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Κροατίας με την Τσεχία, με την τελευταία να κάνει σημαντικό… βήμα πρόκρισης, εν αντιθέσει με την «Χρβάτσκα» που είναι με την πλάτη στον… τοίχο.

Η ομάδα του Γιάροσλαβ Σιλχάβι «πάτησε» στην κορυφή του Δ’ ομίλου με 4 βαθμούς και περιμένει το αποτέλεσμα του βρετανικού ντέρμπι μεταξύ της Αγγλίας και της Σκωτίας, προκειμένου να μάθει τον τρόπο που θα την… στείλει στην επόμενη φάση.

Από την άλλη, το «συγκρότημα» του Ζλάτκο Ντάλιτς δεν εντυπωσίασε, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και πλέον βλέπει το… φάσμα του αποκλεισμού να πλησιάζει επικίνδυνα. Σημαντικά συμπεράσματα θα βγουν μετά το ματς της Αγγλίας με την Σκωτία, μια και η τελευταία είναι η επόμενη αντίπαλος στην αυλαία των ομίλων της διοργάνωσης.

Κροατία (Ζλ. Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Βρσάλκο, Βίντα, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Κόβατσιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς (62’ Βλάσιτς), Μπρέκαλο (46’ Ιβάνουσεκ), Ρέμπιτς (46’ Πέτκοβιτς).

Τσεχία (Γ. Σιλχάβι): Βάτσλικ, Κουφάλ, Τσελούστκα, Κάλας, Μπορίλ, Σούτσεκ, Χόλες (63’ Κραλ), Μάζοπουστ (63’ Χλόζεκ), Νταρίντα (87’ Μπαράκ), Γιάνκτο (74’ Σέβτσικ), Σικ (74’ Κρμέντσικ).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X