Αθλητισμός

Εξαιρετική εμφάνιση της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης: Πέμπτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Εξαιρετική εμφάνιση της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης: Πέμπτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης: Περήφανους μας έκανε η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης η οποία πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση. Οι αθλήτριες της εθνικής ομάδας μπορεί να μην κατέκτησαν ένα μετάλλιο όμως η τιμητική θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι η αναγνώριση μιας μεγάλης προσπάθειας.

Το κορίτσια, άλλωστε, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και διεκδίκησαν μια θέση στο βάθρο μέχρι το τέλος και σίγουρα κέρδισαν το χειροκρότημα όλων.

https://www.youtube.com/watch?v=FzpYdGQXn-4

Την εθνική ομάδα συνθέτουν οι Μαρία Αλζιγκούζη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Σοφία Μαλκογεώργου.

Τα κορίτσια εκτέλεσαν υπέροχα το πρόγραμμά τους, «Ρυθμός», χωρίς ποινή και βαθμολογήθηκαν με το συνολικό 259,4729 β. (βαθμός δυσκολίας 22,2164, καλλιτεχνική εντύπωση 97,1000, εκτέλεση 162,3729).

Ήταν εντός βάθρου για μεγάλο διάστημα, αλλά οι ομάδες που ακολούθησαν έκαναν την ανατροπή σε σχέση με τον προκριματικό, εκεί όπου η Ελλάδα ήταν δεύτερη, και κατέκτησαν τα μετάλλια. Το χρυσό πήρε η Ισπανία με 281,6893 β., το ασημένιο η Ιταλία με 274,5155 β. και το χάλκινο οι ΗΠΑ με 273,7396 β.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X