Αθλητισμός

Ο αγώνας της Εθνικής Ομάδας με την Ιρλανδία με «Επιστροφή Στοιχήματος» από το Πάμε Στοίχημα

Ο αγώνας της Εθνικής Ομάδας με την Ιρλανδία με «Επιστροφή Στοιχήματος» από το Πάμε Στοίχημα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δύο κρίσιμα παιχνίδια στη μάχη για την πρόκριση δίνει η Εθνική Ομάδα στα προκριματικά του Euro 2024. Απόψε (21:45) αντιμετωπίζει στο Δουβλίνο την Ιρλανδία και τη Δευτέρα (21:45) υποδέχεται στην Opap Arena την Ολλανδία.

Στόχος της είναι οι 2 νίκες στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Στους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Ιρλανδία και την Ολλανδία το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος»*.

Ανανεωμένη εμπειρία με το βελτιωμένο Cash out του Πάμε Στοίχημα

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και bet builder που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τα παιχνίδια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.

Το Cash Out του Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ ανανεώθηκε και έγινε καλύτερο από ποτέ. Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out μέσω του OPAPSTORE app όποια στιγμή  θέλεις.

Over/Under; Bet Builder; Ή καλύτερες αποδόσεις; Ό,τι κι αν θέλεις θα το βρεις στο πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ.

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα με «Air-Back»* στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στο μπάσκετ, στη 2η αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (21:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Μπαρτσελόνα.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα, μεταξύ άλλων για τον πρώτο σκόρερ, το σύνολο των πόντων, τους Over/Under πόντους παικτών, το αν ο αγώνας θα πάει στην παράταση, τα εύστοχα τρίποντα, την πρώτη κατοχή μπάλας στον αγώνα, τον πρώτο πόντο του αγώνα, την ομάδα με τους περισσότερους πόντους σε μία περίοδο.

Για τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την ενέργεια «Air-Back»*.

Με το FREEWIN** διεκδικείς έως και 100.000 ευρώ κάθε μέρα

Μέσα από το OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN** και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.

Το μόνο που μένει είναι να παίξεις: Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN. Ανοίγεις το OPAP Store App, επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN και αποδέχεσαι τους Όρους Συμμετοχής του FREEWIN.

Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του FREEWIN είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.  Όταν βρίσκεις τον Mr. OPAP, προχωράς στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους.

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να σταματήσεις σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το ποσό του τελευταίου επιπέδου που έχεις κερδίσει. Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

**Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X