Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη λίστα με τους πιο “καυτούς” εμπορικά αθλητές

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη λίστα με τους πιο “καυτούς” εμπορικά αθλητές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ίσως ένας από τους ελάχιστους λόγους να νιώθει κανείς περήφανος στον τομέα του ελληνικού αθλητισμού σε διεθνές επίπεδο. Αν εξαιρέσουμε αθλητές στίβου και γυμναστικής με τις σπουδαίες διακρίσεις τους, στα ομαδικά αθλήματα ο Γιάννης είναι ο,τι πιο ξεχωριστό.

Η επιτυχία του είναι αναγνωρίσημη όμως και παγκοσμίως, καθώς αποτελεί έναν εκ των 6-7 κορυφαίων παικτών του ΝΒΑ αυτή την εποχή. Κανείς δεν γνωρίζει που μπορεί να φτάσει και όλοι περιμένουν για τα καλύτερα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ποζάρει αγκαλιά με τον Kobe Bryant

Οι μετοχές του συνεχώς εκτοξεύονται και όχι άδικα. Η SportsPro, μία εταιρεία με βάση το Λονδίνο που ασχολείται με το επιχειρησιακό και εμπορικό κομμάτι του παγκόσμιου αθλητισμού, τον έχει στη λίστα με τους πιο περιζήτητους εμπορικά αθλητές στον πλανήτη!

Στη φετινή της λίστα, λοιπόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην 29η θέση, από την 41η στην οποία βρισκόταν πέρυσι. Μπροστά του συναντά κανείς τους Πολ Πογκμπά (νούμερο 1), Άντονι Τζόσουα (νούμερο 2), Κιλιάν Εμπαμπέ (νούμερο 3), Αλεξάντερ Ζβέρεφ (νούμερο 4), Στεφ Κάρι (5), Χάρι Κέιν (6), Νεϊμάρ (16), Κοουτίνιο (19), Ντέλε Άλι (21), Κρίστιαν Πούλισιτς (25), την νικήτρια του US Open, την 20χρονη Ναόμι Οζάκα (27), ενώ πίσω του είναι οι Λούις Χάμιλτον (32), Μο Σαλάχ (34), Τζοέλ Εμπίντ (35), Μαξ Φερστάπεν (40), Λούκα Ντόντσιτς (42), Τζέιμς Χάρντεν (48), Κόνορ ΜακΓκρέγκορ (50).

Ο παίκτης των Μπακς βρίσκεται και στην 30η θέση της λίστας του Forbes με τους 100 πιο καλοπληρωμένους αθλητές της σεζόν 2017/18, καθώς κέρδισε 22.500.000 δολάρια από το συμβόλαιό του με τους Milwaukee Bucks και ακόμη 13.000.000 από χορηγίες και εμπορικές συμφωνίες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X