Αθλητισμός

Κροατία -Αγγλία θα αναμετρηθούν σήμερα στον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Κροατία -Αγγλία θα αναμετρηθούν σήμερα στον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στις 21:00, έχουν σήμερα ραντεβού στη Μόσχα, η Κροατία και η Αγγλία, οι οποίες θα αναμετρηθούν στον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής 15 Ιουλίου, κόντρα στη Γαλλία.

Η Κροατία θέλει να προκριθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στον μεγάλο τελικό. Πριν από 20 χρόνια, έφτασε έως τον μικρό τελικό, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998, στη Γαλλία και κατέλαβε την τρίτη θέση.

Η Αγγλία έχει ως στόχο να κατακτήσει, για δεύτερη φορά, το Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά από αυτό που πήρε, εντός έδρας, το 1966.

Στα νοκ άουτ παιχνίδια, η Κροατία προκρίθηκε στα πέναλτι, κόντρα στη Δανία με 3-2 και τη Ρωσία με 4-3. Η Αγγλία απέκλεισε, στη φάση των «16», στα πέναλτι, την Κολομβία με 4-3 και στα προημιτελικά, τη Σουηδία με 2-0.

Οι τρεις δηλαδή, από τις τέσσερις προκρίσεις τους, στα νοκ άουτ ματς, κρίθηκαν στα πέναλτι. Θα χρειαστεί να εκτελέσουν πέναλτι και στον αποψινό ημιτελικό;

Δείτε ακόμη:

Ένας επιπλέον λόγος για να δούμε το Μουντιάλ- Η πανέμορφη Πρόεδρος της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ Κιτάροβιτς (pics&vids)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X