Αθλητισμός

Λαμία – ΑΕΛ: Αναβλήθηκε το ματς!

Λαμία – ΑΕΛ: Αναβλήθηκε το ματς!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λίγη ώρα πριν τον αγώνα ΛαμίαΑΕΛ για την 21η αγωνιστική της Super League 1 προέκυψε ένα θέμα με μια οφειλή της ΑΕΛ προς την ΕΠΟ ύψους 24.000 η οποία σφραγίστηκε την Παρασκευή με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να ανακαλέσει τα δελτία των παικτών της Λάρισας τον Ιανουάριο.

Όσα είπε ο Κούγιας στη NOVA

«Όταν φτάσαμε στο γήπεδο με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος της Super League και μου είπε πως συνεδρίασε η ΕΙΜ και πως ανακαλούνται όλα τα δελτία.

Αυτά τα δελτία εκδόθηκαν από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και χθες. Επειδή δήθεν μια επιταγή που έληγε στις 19/1 η ΕΙΜ σήμερα το πρωί με έκτακτη συνεδρίαση ανακάλεσε τα δελτία.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τα εξής.

Πλέον οι επιταγές που αφορούν εταιρείες έχουν προθεσμία 75 ημερών. Αφού η ΕΠΟ δεν τη σφράγισε στις 19/1 ποιος ο λόγος να συνεδριάσει εκτάκτως.

Τώρα με κυβερνητική απόφαση έχουν συνέπεια αν δεν πληρωθούν εντός 75 ημερών.

Αυτό που ήθελαν να καταφέρουν είναι πως με συνθήκες πανικού κάποιος αγράμματος και μη νομικά καταρτισμένος δεν θα χρησιμοποιούσε από τους 20 ποδοσφαιριστές τους δέκα.

Εγώ θα σας πω το εξής δεν περίμενα η ΕΠΟ αν φτάσει σε τέτοιο εξευτελισμό. Η γραμματέα της επιτροπής η κ. Κοντού έχει ένα σύζυγο τον κ. Κουτσούκη οι οποίοι είναι γνωστοί του κ. Δέδε που έχει στενή σχέση με τον Γιάννη Παπαδόπουλο με τον οποίο είμαι σε αντιπαράθεση.

Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση, χθες για πρώτη φορά δημοσιοποιήθηκε αυτό το γεγονός. Δεν περίμενα ότι θα τους πιάσει τέτοιος πανικός νόμιζαν ότι θα έρθουμε να διασυρθούμε.

Η εντολή που έχω δώσει είναι να παίξουμε κανονικά με όλους τους παίκτες μας και η Λαμία η οποιοσδήποτε τρίτος ας κάνει μετά ένσταση η οποία θα καταρρεύσει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X