Αθλητισμός

Λεφτά με απίστευτη ουρά στους πάγκους των προπονητών

Λεφτά με απίστευτη ουρά στους πάγκους των προπονητών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυτά είναι λεφτά με ουρά στο ποδόσφαιρο. Αρχή από την αποζημίωση του Ποκετίνο που έφυγε από την Τότεναμ. Ζητούσε (συγκρατηθείτε) 25 εκατομμύρια και τελικά ο φτωχούλης πήρε μόλις 15 εκατομμύρια ευρώ.

Η αμοιβή του ήταν 8,5 εκατ. το χρόνο και στη θέση ο Μουρίνιο πήρε 15 εκατ. ευρώ το χρόνο. Υπενθυμίζεται ότι ο Μουρίνιο το 2018 διώχθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίρνοντας αποζημίωση 22,8 εκατομμύρια ευρώ.  Στην προηγούμενη απόλυση από ομάδα, την Τσέλση το 2007, είχε πάρει 21 εκατ. ευρώ περίπου.

Ο «Spesial One» θα καθίσει στον πάγκο της Τότεναμ μετά από 5 χρόνια και την Τρίτη θα την κοουτσάρει κόντρα στον Ολυμπιακό για το Champions League.  Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος με την νέα πρόκληση που τού παρουσιάζεται, ενώ στο Λονδίνο αναφέρουν πως ο βασικός λόγος απομάκρυνσης του Ποκετίνο ήταν ότι έχασε τα αποδυτήρια. Οι αντιδράσεις είναι ανάμεικτες. Κάποιοι απορούν με την απόφαση ενώ κάποιοι αποθεώνουν.

Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ εκφράζουν ανοιχτά την αγάπη τους στον πρώην προπονητή τους, με τον Χάρι Κέιν και τον Ντέλε Άλι να τον ευχαριστούν και να του εύχονται καλή τύχη.

Αλλά μη ανησυχείτε. Ο Ποκετίνο δεν θα μείνει για πολύ άνεργος. Ηδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Ρεάλ Μαδρίτης,  η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X