Αθλητισμός

Λεμονής: «Παίζαμε στο Ολντ Τράφορντ κι έπειτα στην Προοδευτική»

Λεμονής: «Παίζαμε στο Ολντ Τράφορντ κι έπειτα στην Προοδευτική»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Στην καλή εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Τάκης Λεμονής με δηλώσεις του στη NOVA. «Είναι αρκετά πράγματα στο μυαλό, αλλά δυστυχώς δεν κράτησαν για πολύ. Από την επόμενη μέρα, τις νίκες και τα καλά αποτελέσματα, τα ευχαριστιέσαι για λίγο. Τις ήττες τις κουβαλάς μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η συμπεριφορά και η στήριξη του κόσμου μας, καθώς προερχόμασταν από ήττα. Διάβασα κάτι από ένα δημοσιογράφο, ότι ο Ολυμπιακός έδειξε πως ήταν ομάδα και αυτό μου άρεσε, γιατί εκεί πρέπει να επενδύσουμε», είπε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».
Για το ότι έχει συνδυάσει το όνομα του με καλά αποτελέσματα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, απάντησε: «Δεν θα χαρακτήριζα παράσημα, αλλά είναι πολύ ωραίες στιγμές που τις θυμόμαστε μετά. Σε όλα αυτά τα δύσκολα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ για εμένα υπάρχει μία ευκολία στη διαχείριση. Η δύσκολη πλευρά στη δουλειά μας είναι να κρατάς με κίνητρο τους παίκτες. Ακόμα και πρώτοι να ήμασταν, θα έλεγα πως το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινά τώρα για εμάς».
Αν είναι δύσκολο η αλλαγή από το Τσάμπιονς Λιγκ στο πρωτάθλημα, είπε: «Αυτό είναι ένα δύσκολο κομμάτι και δεν νομίζω ότι συμβαίνει μόνο στον Ολυμπιακό. Σε άλλες χώρες με ανεπτυγμένο το πρωτάθλημα που τα παιχνίδια είναι εφάμιλλα του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει διαφορά. Είναι δύσκολο να παίζεις Τετάρτη και Κυριακή παιχνίδια, αλλά είναι καλό που παίζουμε τώρα στο Καραϊσκάκη. Πριν λίγα χρόνια παίζαμε στο Ολντ Τράφορντ και γυρίσαμε και παίξαμε στο γήπεδο της Προοδευτικής με λάσπη. Απίστευτο κοντράστ. Ακόμα και στα ματς με τους νέους μπορώ να δω πράγματα που να με ευχαριστήσουν και περιμένω από όλους να δείξουν κίνητρο και διάθεση». 
Και για το αν ανησυχεί μήπως το μυαλό των παικτών του έχει μείνει στο παιχνίδι της Τρίτης: «Δεν θα έλεγα προβληματισμό. Είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας. Θέλουμε να τελειώσει γρήγορα το ματς με την Μπαρτσελόνα από το μυαλό τους. Ασχολήθηκα λίγο για το ματς με την Μπαρτσελόνα και περισσότερο για το επόμενο». 
Αναφερόμενος στο ματς με τον Πλατανιά, τόνισε: «Σίγουρα θα περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα δώσει βάση στο αμυντικό κομμάτι και θα προσπαθήσουν να παίξουν με αντεπιθέσεις. Είμαστε αναγκασμένοι να νικήσουμε, είμαστε αναγκασμένοι να επιτεθούμε. Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα». 
 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X