Αθλητισμός

Μπάγερν – Ολυμπιακός: Το πάλεψε αλλά δεν άντεξε στην «αρένα» του Μονάχου

Μπάγερν – Ολυμπιακός: Το πάλεψε αλλά δεν άντεξε στην «αρένα» του Μονάχου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός έβαλε τα δυνατά του για να αποφύγει το μοιραίο στο Μόναχο, όμως η Μπάγερν, που κυριάρχησε εξ’ ολοκλήρου, σκόραρε δις στο δεύτερο ημίχρονο, και με τη νίκη της με 2-0 «σφράγισε» τη πρόκριση για τους «16» του Champions League

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» ήταν εξ΄ αρχής δύσκολη, και για να αργήσει το πρώτο γκολ των Βαυαρών, έβαλε την «υπογραφή» του ο Ζοσέ Σα. Σε ένα 90λεπτο στο οποίο η Μπάγερν εκδήλωσε συνεχώς επιθέσεις, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είχε πληθώρα επεμβάσεων, τόσο πριν όσο και μετά το 69′, λεπτό στο οποίο νικήθηκε από τον (ακατάπαυστο) Λεβαντόφσκι, όσο και μετά. Στη φάση του 1-0, ο Πολωνός, με σουτ στη κίνηση, και στη κλειστή γωνιά του Σα, αξιοποίησε τη σέντρα του Κομάν για το 1-0.

Στο 89′, η Μπάγερν βρήκε χώρους καθώς ο Ολυμπιακός είχε ανέβει αναζητώντας τη φάση που θα του έφερνε την ισοφάριση, με τον Πέρισιτς να σκοράρει στη πρώτη του επαφή με τη μπάλα, με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στην αναμέτρηση, οι τελικές προσπάθειες ήταν 27 για την Μπάγερν έναντι τριών για τον Ολυμπιακό, με τον Σα να «γράφει» οκτώ επεμβάσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα (82′ Τολισό), Γκνάμπρι (88′ Πέρισιτς), Μίλερ, Κομάν (91′ Κουτίνιο), Λεβαντόφσκι.

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (71′ Βαλμπουενά), Καμαρά, Γκιγέρμε, Ραντζέλοβιτς (61′ Μασούρας), Ποντένσε (79′ Ελ Αραμπί), Γκερέρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X