Αθλητισμός

Μυθικός Μέσι – Ίντερ Μαϊάμι: Σκόραρε με φαουλάρα στο ντεμπούτο του (vid)

Μυθικός Μέσι – Ίντερ Μαϊάμι: Σκόραρε με φαουλάρα στο ντεμπούτο του (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μυθικός Μέσι: Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας στο MLS, της Ίντερ Μαϊάμι πραγματοποίησε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό να ξεκινάει ονειρικά τη θητεία του στις ΗΠΑ.

Λιονέλ Μέσι έπαιξε για 40 λεπτά στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι και καλωσόρισε τις ΗΠΑ στο… σόου του και στο δικό του κόσμο.

Ο «Pulga» πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 54ο λεπτό του αγώνα της Ίντερ με την Κρουζ Αζούλ την ώρα που η ομάδα του βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0, ωστόσο λίγο αργότερα οι Μεξικανοί ισοφάρισαν σε 1-1.

Με τον χρόνο να περνάει και το παιχνίδι να φτάνει στο 4ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ίντερ Μαϊάμι κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο Αργεντινός ανέλαβε την εκτέλεση και… ως συνήθως, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη, στο ντεμπούτο του.

Απολαύστε το γκολ του Μέσι:

Οι διάσημοι πήγαν στο «DRV Pink Stadium» του Φορτ Λόντερτεϊλ της Φλόριντα για να δουν… αυτό που είδαν. Εκεί ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που αγκάλιασε τον κορυφαίο όλων των εποχών και μετά το γκολ έγραψε στο Twitter: «Απίστευτο. Ο κορυφαίος όλων των εποχών». Εκεί ήταν σύσσωμη η οικογένεια του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Κιμ Καρντάσιαν με τον γιο της που λατρεύει το ποδόσφαιρο και πολλοί ακόμη αστέρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X